Essence Merry Berry LE


Lep pozdrav !
V to prekrasno praznično obarvano essence omejeno kolekcijo sem se zagledala že v predogledu, kjer sem sklenila, da bom vsak denar prišparala in ga namenila za nakup celotne kolekcije. Tudi umetne trepalnice in nail art trakec sem kupila, vendar v tej objavi ne bosta omenjena, saj sem oba podarila naprej, saj me nista preveč navdušila.
Če vas zanima še moje mnenje o tej čudoviti kolekciji, pa le berite naprej.




Essence Merry Berry osvetljevalec
01 I Love my Golden Pumps


Ta osvetljevalec se nahaja v klasični essence plastični embalaži, ki se zlahka odpira.
Cena : 3,59€ za 9g izdelka.
Osvetljevalec ima čudovit 3D dizajn zvezdic, ki spominja na božični čas. Dizajn se sčasoma uniči, ko osvetljevalec uporabljate dalj časa.



Sama tekstura je izredno mehka in svilnata, tudi pigmentiranost je odlična, prav zaradi tega se nanaša izredno enostavno. Ličkam podari čudovit zlat sijaj, ki na meni ostane še ves dan. Jaz sem ga uporabljala tudi kot osvetljevalec za notranji kotiček očesa in lok pod obrvmi, tudi tam se je obnesel super.
Na prvi pogled deluje, da je osvetlevalec bolj šampanjec barve, na obrazu pa izgleda zlat z drobnimi bleščicami. Idealen je za punce s svetlejšo poltjo, saj je na obrazu dokaj svetel.




Essence Merry Berry enojni senčili za oči
01 The prefect dress in 02 The masked ball


Iz te kolekcije sem izbrala tudi obe enojni senčili, v svetlejšem bež in temnejšem vijoličnem odtenku.
Senčki dobite v klasični plastični embalaži, ki se prav tako odpirata brez težav. Tudi senčki imata krasen 3D dizaj, ki se prav tako sčasoma uniči, ko senčke uporabljate.


Svetlejši 01 The perfect dress svetleči taupe odtenek je primeren za vsakdanji make up.
Temnejši 02 The masked ball je temnejše vijolične barve, ki sem ga nanašala v pregib veke, z njim se da tudi ustvariti krasen smokey eyes.
Obe senčki sta malenkost slabše pigmentiranosti, saj sem potrebovala kar nekaj potegov s čopičem za optimalno barvo.
Obstojnost senč je malenkost boljša, saj sta obstojni nekje 4-6 ur preden sta začeli bledeti.



Essence Merry Berry šminke
01 Let`s the berry tales begin
02 Pink&perfect
03 Red rocks


Vse tri šminke imajo čudovito lahkotno formulo, ki se enostavno nanaša, prav tako pa ne izsušujejo ustnic. 


Najtemnejša 01 Let`s the berry tales begin je čudovite temno vijolične barve, ki sem se je najprej bala uporabljat potem pa sem so po parih nanosih na njo navadila. 



Odtenek 02 pink&perfect je bolj barve fuksije. Pri nanosu je potrebno malo previdnosti, ampak ni nič problematičen, predvsem je potrebna previdnost v kotičkih ustnic. Šminka je zelo dobro pigmentirana in ni potrebno veliko slojev za optimalno barvo.



Tretja 03 Red rocks je krasne bolj živahne rdeče barve, ki pride krasno do izraza. Ta šminka je edina izmed vseh treh, ki ima mat finiš. Nanaša se zelo enostavno, niti ne izsuši ustnice, zaradi svojega mat finiša. Sama obstojnost je kar dobra, ni pa najboljša, saj se ob pitju hitro zbriše z ustnic in na kozarcu ostane rdeč madež.




Essence Merry Berry odišavljen zlat puder v prahu
01 I love my golden pumps


Ta prahec me je iz te kolekcije najbolj navdušil. Že sama embalaža deluje tako prefinjeno. Prahec čudovito diši po vaniliji, ki jo obožujem, sploh v zimskih časih. Vsebuje veliko čudoviti zlatih bleščic, ki so več kot primerne za prazničen videz. Vseeno je treba pred uporabo stekleničko malo pretresti,saj se zna zgoditi, da se bleščice ne bodo v redu razpršile po obrazu.




Essence Merry Berry dišava za lase
01 I love my golden pumps


Dišavo za lase je težje najti, zato sem se zelo veselila ko sem jo videla v tej kolekciji. Vsebuje drobne bleščice, ki so vidne v plastični embalaži, na laseh pa na žalost niso tako opazne. Sam vonj je čudovit, sladko-cvetličen, bi pa naj dišal po essence toaletni vodi like a party of my life, nima pa nobenega negovalnega učinka za lase, deluje malenkost lepljiv ko se posuši.


Essence Merry Berry laki za nohte
01 The Masked ball
02 Purple with Purpose
03 Pink&perfect
04 Red rocks
nadlak 01 I love my golden pumps


01 The masked ball


Najtemnejši odtenek v kolekciji je zelo temne vijolične barve, prekriven je v dveh sloji, tudi nanaša se zelo enostavno in hitro. Zame je odtenek malo pretemen in ga ne bom toliko uporabljala.


02 Purple with Purpose


Lak krasne vijolične barve, ki vsebuje drobne bleščice, tudi po tem laku bom posegala kar veliko, saj na nohtih izgleda zelo prefinjeno.

03 Pink&perfect


Ni ravno pink odtenek, je bolj barva jagodičevja, a vseeno meni najljubši odtenek iz te kolekcije.

04 Red Rocks


Čudovit bolj pink odtenek z rdečim podtonom. je zelo lepe, žive barve, ki ga uporabljala precej, saj obožujem rdeče barve lakov.

Nadlak 01 I love my golden pumps


Ta čudovit nadlak vsebuje zlate lističe in se krasno poda vsem lakom iz te kolekcije. Zame je ta nadlak must-have za praznično obdobje.





Essence Merry Berry kolekcija je izmed najlepših letošnjih kolekcij, najbolj pa sem navdušena nad odišavljenim pudrom v prahu, ki res prečudovito diši in seveda nad šminkami.
Vsi izdelki iz te kolekcije so nravnost čudoviti in kar kličejo po bližajočih se praznikih.

Pa ve, drage bralke, kaj je pa vam najbolj všeč iz te kolekcije ? Ste si kaj privoščile ?
Vljudno vas vabim h komentiranju, saj bom vsakega komentarja zelo vesela, lahko pa objavo delite na družabnih omrežjih.












Najlepša hvala za branje,
Rebeka

5 komentarjev

  1. Kjut objavica, ful bi mela zlati prahec <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) kmalu bi kolekcija mogla prit na poličke dm-a, tako a preveri, če še ga kje ujameš !

      Izbriši
  2. hvala <3 prahec je tudi meni najljubši, že na moji mizici deluje tak lepo in praznično.

    OdgovoriIzbriši