My Winter Pampering Essentials


Lep pozdrav !
Današnja objava bo malenkost drugačna, saj vam ne bom predstavila še ene ocene katerega izmed izdelkov, ki so me navdušili ali razočarali. Čeprav še zunaj ni zime in snega kot bi bilo za ta hladnejši del leta pričakovati, tudi temperature so razmeroma visoke a vseeno se nega kože obraza in telesa spremeni. Pogostejši prehodi iz mrzlega zraka na toplo izsušujejo kožo, vam bom v tej objavi predstavila moje najljubše izdelke za zimsko razvajanje kože, da le ta pozimi ne bi bila preveč izpostavljena neugodnim vremenskim razmeram.
Če vas zanima, kaj vse najraje uporabljam pozimi pa le pozorno berite naprej.




TELO


Pozimi pri meni oljni geli nekako nadomestijo kremne gele za tuširanje. Najraje uporabljam Kozmetika Afrodita Mystic Argan oljni gel za prhanje, ki pod tušem nudi edinstveno doživetje ter čudovito hranilno nego kože. Ta gel za prhanje je pri meni že stalnica, saj ga neprestano kupujem zaradi njegovega čudovitega orientalskega vonja, ki me je popolnoma očaral.
Enkrat do dvakrat na teden si privoščim tudi piling telesa, da odstranim odmrle kožne celice. Med mojimi najljubšimi se je ta mesec znašel Yves Rocher piling za telo iz praznične kolekcije pikantna vanilija, ki odlično opravi svoje delo, ne vsebuje zelo grobih delcev-
Ker je koža v tem letnem času bolj izsušena pogosto posežem po Kozmetika Afrodita 100% SPA maslu za telo, ki je po mojem mnenju eden izmed boljših negovalnih izdelkov, primernih za zimo, saj kožo odlično neguje, jo nahrani in ne pušča mastnega filma.





OBRAZ


Tudi nega obraza se pozimi nekoliko spremeni na bolj hranilno. Obraz najprej očistim z Eveline Cosmetics vlažilnim micelarni losjonom argan oil, ki je do kože nežen in jo dokaj dobro očisti ne povroča pa zategovanja kože. Nato nadaljujem z Avon nutra effects micelarno vodico v primeru, da šprejšnji micelarni losjon ni odstranil vseh nečistoč, nadaljujem z umivanjem obraza s Cien čistilnim gelom z izvlečkom oliv, ki sem ga za nizko ceno kupila v lidlu in sem nad njim navdušena.
Nega kože se nadaljuje z uporabo Alpstories jojobinega olja, ki je zares odlično, saj ne maši moje mešane do mastne kože in ji nudi zadostno vlago. Na koncu še nanesem malenkost bogatejšo univerzalno kremo Dvorec Trebnik s karitejevim maslom, ki sem jo prejela v nagradni igri in se je izkazala za primerno nego kože pozimi.
Približno enkart do dvakrat na teden kožo obraza razvajam z Uriage Hyseac piling masko za obraz, ki zelo dobro globinsko očisti moje pore in naredi mojo kožo zelo mehko.





LASJE


Ko pa se gre za nego in umivanje las, zadnje mesece prisegam na avstralsko znamko lasnih negoavlnih izdelkov Aussie. Najprej uporabim Aussie Repair Miracle šampon za lase, ki vsebuje olje makadamije, jojobe in avokada. Nadaljujem z Aussie 3 minute miracle reconstructor globinsko masko, ki moje lase še dodatno neguje pred izsušitvijo. Čisto na koncu nanesem še Ausse Miracle Moist balzam za lase.
Čisto na koncu dodam še piko na i s kozmetika afrodita arganovim olje, ki res čudovito diši in ga uporabljam predvsem zati, da moje lase lažje razčešem. Suhe lase pa na koncu popršim še z Essence Merry Berry dišavo za lase, ki je odličen dodatek v tem prazničnem decembru.





ROKE IN USTNICE


Tudi roke in ustnice si pozimi zaslužijo bogatejšo nego. Za roke ne uporabljam nekih posebnih pilingov in kopeli, zato pa pogosteje nanašam kremo za roke. V zadnjem času sta me navdušili Balea golden glamour losjon za roke z vonjem pačulija in vanilije in Yves Rocher kandirana pomaranča&mandelj praznična krema za roke, ki dobro neguje roke in zelo lepo diši. Za ustnice pa prisegam na Labello lip butter z vonjem vanilije in makdamije, v zadnejm času, ko sem na poti pa uporabljam Yves Rocher balzam za ustnice pikantna vanilija.






To so moji najljubši izdelki za nego kože telesa in obraza pozimi, ko koža potrebuje še izdatno nego. 
Kaj pa ve, drage bralke, kaj najraje uporabljate pozimi ? Zelo bom vesela vsakega vašega komentarja, objavo pa lahko delite tudi na družabnih omrežjih.









Najlepša hvala za branje,
Rebeka



4 komentarji

  1. Super izbor, sploh za roke in ustnice, pa za lase! :) Poročaj kako ti je všeč Uriage piling maska! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ! <3 bo v kratkem objava o tej maski ! :-)

      Izbriši
  2. Meni je pa predvsem všeč tisto za telo! :) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi meni, čisto sem nora na mystic argan gel za prhanje !

      Izbriši