Review : 1.del ocene Freedom makeup London


V današnji objav Vam bom predstavila prvo objavo o ličilih znamke Freedom makeup London. Ta ličila sem naročila že kar nekaj časa nazaj preko njihove uradne spletne strani, ko se je le-ta odprla. V prvi objavi vam bom predstavila paletkoo korektorje, paletko rdečil, korektor v stiku ter bronzer in rdečilo.
                            Preview : Catrice - FALLosophy LE




Domiselna objektivnost. Umetniška romanca sreča minimalistično iskrenost. Jesenske kolekcije so prefinjena mešanica. Nove interpretacija klasike kot so sofisiticirane pelerine ustvarijo videz moderne Rdeče kapice, medtem ko pozornost pritegnejo čudovite obleke s cvetličnimi vezeninami in lebdečimi tkaninami v midi in maksi dolžini. Pridušeno rjava in zelena ter močni odtenki jagodičevja pozdravljajo jesen, svetli roza odtenki spominjajo še na poletje in ženstveno poudarijo. Omejena kolekcija “FALLosophy” iz CATRICE v Septembru in Oktobru 2015 predstavlja jesenske trende in ponuja ujemajoče se lepotne must-have izdelke z gracioznim motivom listov, ki pričarajo atmosfero jesenskega gozda. Mat pudrasta senčila za oči s čudovitim odtisom, rdečilo za lica z atraktivnim potiskom in zelo kvalitetne šminke še posebaj izstopajo.

                        Review : MeMeMe  and P2 Cosmetics




V današnjo objavi bom za vas ocenila par stvari, ki sem jih že pred časom naročila iz sletne strani mojadrogerija.si. V objavi vam bom predstavila MeMeMe light me up lip gloss, MeMeMe correct&perfect concealer kit in p2 perfect lip lip base. 
                                  Review : Essence TE fun fair 





Že kar nekaj časa nazaj sem si preko spletne trgovine click2chic.si naročila kar nekaj ličil iz omejene kolekcije fun fair. Za testiranje vseh ličil sem si vzela kar nekaj čsa, da sem jih lahko dodobra stestirala. Torej, če vas zanima podrobnejši opis ter ocene, si le vzemite čas in jo preberite.
My summer essentials 


Živjo punce !
Ker se v soboto odpravljam na morje, se mi zdi da je primeren čas, da vam v tej objavi pokažem, katere nujne in nenujne stvari bom vzela s sabo na morje.