New In ... #November 2015

Lep pozdrav !
Mesec je ponovno naokoli in spet je čas za novo new in objavo, kjer vam bom pokazala kaj vse sem nakupila v mesecu novembru. November je mesec, ko se nekateri že začnemo pripravljati na božično obdarovanje, saj se črnim petkom začnejo marsikatere trgovine ponujati velike popuste, pa tudi vse več trgovin že v novembru ponuja praznične darilne sete in marsikatere novosti na področju ličil.
Če vas zanima, kaj sem vse kupila pa le pozorno preberite objavo.
Makeup Revolution New-trals Vs Neutrals 
paletka senčil za oči

Lep pozdrav !
V današnjo objavi vam bom predstavila eno izmed mojih najljubših jesenskih paletk senčil za oči, in sicer makeup Revolution New-trals vs neutrals paletko, ki vsebuje čudovite odtenke.
Essence Merry Berry LE


Lep pozdrav !
V to prekrasno praznično obarvano essence omejeno kolekcijo sem se zagledala že v predogledu, kjer sem sklenila, da bom vsak denar prišparala in ga namenila za nakup celotne kolekcije. Tudi umetne trepalnice in nail art trakec sem kupila, vendar v tej objavi ne bosta omenjena, saj sem oba podarila naprej, saj me nista preveč navdušila.
Če vas zanima še moje mnenje o tej čudoviti kolekciji, pa le berite naprej.
Catrice FALLosophy LE


Lep pozdrav !
Ena izmed Catrice omejenih kolekcij FALLsophy je gotovo navdušila skoraj vse navdušenke nad ličili, mene pa so pritegnile samo šminke. Kolekcija je bila na voljo v prodajalnah kakšen mesec nazaj, zato sem hitro morala po šminke ki so mi v oči padle že v preview-u.
Izbrala sem odtenke 01 Fabolous Fox-ia, 02 Rustic Rose in 03 Little red riding hood.
Vse šminke so zelo lepih odtenkih, ki kar kličejo po jeseni.
Preview : Essence Love.Joy.Care. LE


Čas za prijateljice ! Čas za lepoto ! Nič ni bolj zabavnega na mrzel zimski večer kot sproščanje doma z najboljšo prijateljico. Nova essence trend kolekcija love.joy.care. v decembru 2015  spremeni tvojo sobo v osebno lepotno oazo. Vesela barvna shema s topla roza, koralno barvo,  barvo fuksije in svetlo modro razširja občutek čistega veselja. Kolekcija ponuja idealne izdelke za wellness zabavo. Začne se z razburljivimi must-have izdelki za popolno manikuro, kot olje za nohte s priročnim čopič aplikatorjem ali z laki za nohte, ki jih hkrati okrepijo, negujejo in obarvajo. Inovativno obarvano olje za ustnice z lahko sijočo teksturo in barvno razpršenostjo zagotavlja zelo gladke ustnice. Po vseh lepotnih tretmajih, lepotna maska zagotavlja zelo dober spanec. In zaradi gel blazinic bodo tvoje oči zjutraj spočite in sveže - tudi po dolgi noči žuranja. 
Zabavaj in neguj se ... z essence.
Preview : Essence Winter Wonderful LE


Punce, zunaj je mraz ! Z novo omejeno kolekcijo Winter Wonderful, essence ogreje srca vseh navdušenk nad zimo. Ampak tudi največje nasprotnice nizkih temperatur bodo v kolekciji zagotovo našle veliko izdelkov, ki jim bodo polepšali mrzel čas leta. Ledeni zimski odtenki kot so bela, modra in ledeno siva ter topli nude toni, se združujejo v čudovito barvno  shemo. Kul zimski izdelki vključujejo štiri lake za nohte z različnimi učinki kot so zamrznjen ali kristalen, olje za ustnice s prefinjeno barvno razpršenostjo v svetlem ali močnem pink odtenku. Balzam za roke in mini žepno ogrevalo  v obliki ledenega kristala poskrbita, da so roke negovane in tople. 
Dobrodošli v zimsko pravljico .... z Essence,
Preview : Catrice Rough Luxury



Led in ogenj. Abstraktne formacije ledene pokrajine se srečajo z mehko in toplo ženstvenostjo. Zaradi padajočih temperatur in dih jemajoče arktične divjine, kolekcije oblikovalcev ponujajo groba pletenja, nežen dekor in trendi kose iz umetnega krzna. Preveliki puloverji v kombinaciji s krili, ozkim jeansom ali culettes hlačami, predstavljeni na moderen način, vas vabijo v mrzlo obdobje leta. Medigra kontrastnih silhuet, barv in struktur ustvari look, ki ga lahko prevedemo v jezik lepote z omejeno kolekcijo Rough Luxury iz Catrice. Od decembra 2015 do sredine januarja 2016, se hladni sivi toni za smokey eyes kombinacijo s svetlimi ustnicami ali nežno poudarjene oči in ustnice v pogumni oxlood barvi.
Odtnki mraza ... iz Catrice.
Avon vanilija&sandalovina set za telo


Pred kratkim sem v avonovem katalogu zasledila povsem nov set za nego telesa z vanilijo in sandalovino, ki vsebuje gel za prhanje, losjon za telo odišavljeno meglico. Seveda se nisem mogla upreti nakupu, saj predvsem pozimi obožujem vonj po vaniliji.
Če vas zanima, kako mi je bil všeč ta set pa le beri naprej.
New in #Oktober 2015

Bi radi videli moje oktoberskee pridobitve ? Ta mesec sem nakupovala malo manj, a se vseeno nisem mogla upreti nekaj malenkostim. Ta mesec je prav tako bila prva lepotna blogerska konferenca, ki pa se je žal nisem mogla udeležiti, po slikah soblogerk pa je videti, da so se imele super odlično. Upam na ponovitev naslednje leto ! Nekaj sem nakupovala preko interrneta, nekaj pa tudi v najbližjem dm-u. 
Če vas zanima kaj vse sem nakupila, pa le berite naprej.