Kozmetika Vipera


Lep pozdrav ! 
Danes bo govora o poljski znamki kozmetike Vipera, ki sem jo z radovednostjo preizkušala že od konca decembra naprej, ko sem si od znane slovenske blogerke Lane Špital ogledala super video, kjer je bila tudi ona navdušena nad njihovimi ličili. Prav zaradi tega pa se nisem mogla več upret in sem si preko spletne strani www.dragocena.si naročila spider maskaro, tekoči korektor in fotokromatski puder.
Catrice Graphic Grace LE

Lep pozdrav !
Tokrat sem za vas pripravila kratko objavo o prvi letošnji omejeni kolekciji Graphic Grace iz catrice, kjer prevladujejo svetle barve in grafični vzorci. Prav tako se zahvaljujem podjetju Catrice, ki mi je velikodušno poslalo v test paletko senčil in svinčnik za obrvi, ki sem ga zadnje mesece pridno testirala. Verjetno veste, da se, bila zmeraj navdušena nad znamko catrice, predvsem obožujem njihove pudre in korektorje, šminke in paletke senčil.

Essence Valentine ? Who cares! LE

Lep pozdrav !
Tokratna objava je namenjena essence valentinovi kolekciji valentine? who cares!, ki ima to leto malenkost drugačno temo. Medtem, ko ostale kozmetične hiše lansirajo na trg ogromno valentinovih kolekcij v rdeči in rožnati barvi ter ljubkih embalažah. so pri essence izpostavili ljubezen do prijateljice.
To kolekcijo sestavljajo sama super ličila, podjetju Essence se še enkrat prijazno zahvaljujem za poslane izdelke, ki sem jih z veseljem testirala, sama pa sem vsekakor morala dokupiti še par ličil, ki so mi takoj padla v oči.
Če vas zani8ma podrobna ocena kolekcije, pa le pozorno berite naprej.

Jagodna Poslastica s Kozmetiko Afrodito

Lep pozdrav !

Ni skrivnost, da Kozmetika Afrodita vsako leto preseneča z novimi slastnimi izdelki, po katerih redno posežem. Lansko leto sta me najbolj navdušila oljni gel za prhanje in mleko za telo mystic argan, pa tudi novi kremni tuš geli so bili prava poslastica pd tušem, od katerih sem sprobala samo tistega s pomarančo in vanilijo, medtem ko me njihova opevana marmelada sploh ni navdušila.
Essence Wake Up Spring LE


Nasvidenje zima, pozdravljena pomlad ! Občuti prve žarke toplega sonca na obrazu in ponovno uživaj v naravi, ki se prebuja. Od zdaj naprej so šali in kape spet v omarah, saj essence pozdravlja pomlad z novo trend kolekcijo wake up spring ! Pastelna barva shema vključuje marelične, roza, vijolične in mint zelene odtenke in dizajn izdelkov prepriča s pomladnimi cvetličnimi elementi. Najboljši izdelki te kolekcije so rdečilo za lica z vgrajenim ogledalom, majhen čopič za rdečilo in set lakov za nohte, ki vsebuje podlak in dva svetla odtenka laka za čudovite nohte.
Končno pomlad .... z essence !
New In #Januar 2016

Lep pozdrav !
Po kratkem premoru je ponovno čas za novo new in objavo, kjer vam bom pokazala moje nove pridobitve meseca januarja, kjer sem večinoma nakupovala v dm in mullerju, nekaj pa sem tudi naročila preko spleta.
Če vas zanima, kaj vse sem nakupila ta mesec pa le pozorno berite naprej.