Moji lepotni favoriti iz leta 2017

Pozdravljene, lepotičke !
Ne morem verjeti, kako hitro mineva čas. Prazniki so mimo, in po koncu vseh obiskov in obveznosti sem se odločila, da tudi jaz z vami delim moje lepotne favorite preteklega leta.
Če vas zanima, kaj me je najbolj navdušilo pa le berite naprej.



Malinca Glinena maska za obraz


Maska, ki sem jo največ uporabljala je zagotovo Malinca glinena maska v prahu, ki jo sama najraje zmešam v razmerju 1:1, sedaj pozimi pa zraven dodam še zličko medu. Glinena maska je znana po tem, da nase veže nečistoče in toksine v koži, vendar pa moramo paziti, da se maska na obrazu ne posuši popolnoma. Na obrazu jo pustim 10 minut, največ 15, vmes pa jo posprejam s balea termalno vodo spreju. Res mi je pomagala znebiti se nadležnih mozoljčkov.


Nuxe reve de miel balzam za ustnice v stiku


Tistega v lončku najraje uporabim zvečer pred spanjem, saj odlično deluje kot hranilna nočna maska za ustnice, čez dan pa najraje uporabim za tega v stiku. Je priročen in dovolj majhen za vsako torbico, zame je več kot dovolj hranilen in odlično neguje moje ustnice.


L`Oreal paradise extatic maskara


Naziv najboljše maskare zagotovo pripada Lóreal paradise extatic maskari, ki mojim trepalnicam podari ogromno volumna, kot redkokatera druga. Ta že gre proti koncu, tako, da moram nujno po zalogo.


The body shop tekoča mat šminka
Nairobi Camelia


Zagotovo ena izmed boljših lepotnih odkritij lanskega leta. Svojo prvo sem prejela na 3. konferenci lepotnih blogerk, ampak mi je odtenek bil absolutno pretemen. Tole sem pa prejela v house of Holland darilnem pakiranju, ki jih je the body shop pošiljal lepotnim blogerkam kot božično darilo. 
Ta odtenek mi je pisan na kožo, primeren za vsak dan. Ima majhen, a natančen aplikator. Tekstur je zelo mehka, na ustnicah je udobna a potrebuje malenkost več časa, da se posuši v mat finiš. Res priporočam vsem ljubiteljicam mat šmink.

L`Occitane izboljševalna CC krema popolna potonika
Srednji odtenek


Tole kremico sem letos uporabljala največ, saj lahkotna in moje kože ne zmasti in ji ne maši por. Ko jo iztisnem na roke je sprva bele barve, a ko jo začnem nanašati na obraz se prilagodi tenu kože. Izredno me je presenetila tudi prekrivnost, saj je odlično prekrila moje nepravilnosti, tudi obstojnost je s pomočjo fiksirnega pudra v prahu odlična. Jupi, pa mi ni treba vsakodnevno nanašati pudra!


Nivea toaletna voda


Čeprav je prišla k nam šele v začetki decembra, me je v trenutku očarala s čudovitim vonjem, ki diši popolnoma enako kot kultna nivea krema. Obstojnost je povprečna, a na oblačilih, predvsem na šalu se obdrži še dalje.


L`Occitane karitejeva lahka sproščujoča krema


Popolna krema za mrzle zimske dni! Kupila sem jo s popustom, ki je bil v adventnem koledarju in mi ni prav nič žal. Čudovita lahka, a vseeno zeo vlažila formula, ki poskrbi, da je moja koža mehka kot dojenčkova ritka, obenem pa mi ne maši por. 

L`Occitane Terre de lumiere L`Eau toaletna voda


Najbolj nežna in romantična dišava je ltos zame L`Occitane Terre de Lumiere L`Eau toaletna voda, ki je zame popolna dišava. O njej sem že pisala Tukaj !

L`Occitane Terre de Lumiere L`Eau
Lepotilno mleko za telo
Nežni gel za prhanje


Odlična dopolnitev k toaletni vodici, ki ju redno uporabljam. Losjon ima zelo vlažilno formulo, ki mojo kožo tudi prijetno odišavi in pripravi na nanos parfuma. Tudi gel za tuširanje je odlična izbira, saj ima prav tako odlične vlažilne lastnosti, pa tudi kopalnici diši čudovito po uporabi tega gela.



Tako, pa smo prišli do konca objave. Pa ve, drage dame, kaj ste najraje uporabljale lansko leto ? Sporočite mi v komentarjih.

Hvala za branje.

Poljubčki,

Ni komentarjev