Ocena : kozmetika afrodita maslo 100% SPA maslo za telo



Tokrat bom ocenila maslo za telo iz afoditine linije 100% SPA.

Maslo za telo se nahaja v čudovitem lončku zlatorjave barve. V embalaži je 200 ml super dišečega masla za telo, katerega vonj me je takoj na spomnil na slastno dišečo vanilijo. Rok trjanja je kar dve
leti in sicer do maja leta 2017.




Kaj pravi Kozmetika Afrodita o tem maslu : lahka, vlažilno-hranljiva tekstura omogoča sproščujočo obnovitveno nego inmasažo vseh tipov kože, še posebej suhe, upadle kože, ki jo izdatno navlaži, nahrani in ji daje občutek gladkosti in po vaniliji dišeče mehkobe.

Tekstura : Samo maslo je malo bolj čvrste teksture, kljub temu pa super maže.




 Jaz imam malce bolj suho kožo po telesu in maslo čudovito navlaži kožo, dišeč vonj po vaniliji in občutek mehkobe na koži se ohranjata skozi cel dan. Sicer sem mnenja, da je maslo bolj primerno za nego kože v zimskem času, ker je maslo fajn mastno in sedaj v poletju ni potrebna tako hranljiva nega. Sama pa se nisem mogla upreti nanosu in preizkušanju, saj maslo izjemno lepo diši.
Maslo za telo lahko kupite v vseh malo bolje založenih trgovinah. Jaz sem ga kupila v Tušu za nekaj več kot 5€. Upam, da vam je moja objava kaj koristila.



Upam, da ste uživali ob branju,
Rebeka

4 komentarji

  1. To se sliši super, še posebej pozimi, ko je koža veliko bolj suha in občutljiva. Drugače so pa lepi vonji tudi moja šibka točka :) xx Maja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pri meni je šibka točka še lepa embalaža ;)

      Izbriši
  2. Tole se pa res sliši enkratno za pozimi :)
    Me veseli, da si se odločila začeti pisati blog, le tako naprej :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Res je ... sploh se ne naveličam vonja ;) hvala za vzpodbudo ! ;)

    OdgovoriIzbriši