OCENA : MAKEUP REVOLUTION PALETKA : MERMAIDS FOREVER




Pred kratkim sem prejela paketek, ki je vseboval čudovito paletko (seveda se nisem mogla upreti nakupu mermaids forever, ki je bila kar nekaj časa na moji wish listi, sedaj pa se je končno znašla v mojih presrečnih rokah.

Paletka sem prejela v čudovitem ovitku turkizne barve, ki mi ga je bilo škoda vrečt stran, ker se res čudovito sveti in je res nekaj posebnega.
Za ceno 10, 95€ sem dobila 32 čudovitih in pravljičnih odtenkov. Embalaža je klasična črna z zlatim napisom, znotraj pa se nahaja veliko ogledalo, ki je odlično pri popravkih na poti. 
Pigmentiranost senčk je res dobra, kar sem tudi že sprobala saj se čudovito zabrisujejo in se da delat čudovite prehode.





V paletki dobite 32 živih in nevtralnih barv. S temi barvami imate malo morje kombinacij na očeh. Senčke se tudi odlično obnesejo na vekah, saj so že brez primerja zelo obstojne.
Jaz pa sem pod senčakmi uporabila catrice prime and fine podlago za senčila. S pomočjo te podlage, so se senčke obdržale na vekah skozi cel dan.


Upam, da sem vam s svojo oceno kaj pomagala J pri nas jo dobite na ličila.si ali pa na makeuprevolution.si


Najlepša hvala za branje,
Rebeka

4 komentarji

  1. Tudi jaz sem jo naročila, jo pa še nisem uspela stestirati. So mi pa odtenki res čudoviti, pa za enkrat mi je videti, da so tudi ti svetlejši, nude odtenki kar vredu pigmentirani :) Drugače se pa že veselim branja tvojih naslednjih objav :)

    http://valentinapoljak.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem jo naročila že kar nekaj časa nazaj preko angleške strani. V živo so odtenki še lepši. No super, objave vsekakor bodo.

      Izbriši
  2. REBEKA ŠE TUKAJ DOBRODOŠLA V BLOGRSKEM SVETU:) Paletka je res lepa, hude barve, sama sem trenutno v fazi mat senčil ampak imam tudi kako tako odštekano za popestritev. Tale mi je res fina.

    http://candylovestreet.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. hvala :) meni je tudi ful lepa, ful primerna za poletje. Jaz pa nisem ljubiteljica mat senčil, sploh mi nekak ne padejo v oči.

    OdgovoriIzbriši