Review : 1.del ocene Freedom makeup London


V današnji objav Vam bom predstavila prvo objavo o ličilih znamke Freedom makeup London. Ta ličila sem naročila že kar nekaj časa nazaj preko njihove uradne spletne strani, ko se je le-ta odprla. V prvi objavi vam bom predstavila paletkoo korektorje, paletko rdečil, korektor v stiku ter bronzer in rdečilo.



1.) Freedom Makeup London - Pro Conceal Palette, odtenek Light


kot prvo sem naročila paletko korektorjev, saj me je predvsem zanimala kvaliteta glede na to da znamka obljublja super prekrivnost.

Paletko sem prejela v klasični, črni embalaži, ki je na videz zelo preprosta in je malenkost manjša od paleke korektorjev znamke Makeup Revolution.
Sama embalaža je plastična in deluje kompaktna, to pomeni da se nebi smela zlomit, če mi slučajno pade na tla.


Prvi trije odtenki v prvi vrsti :)

Drugi trije odtenki druge vrste korektorjev :)
 Paletka vsebuje 6 kremnih korektorjev v različnih barvah. Lahko uporabljate vsak odtenek posebej, lahko pa se zmeša več odtenkov skupaj, da bolje odgovarjajo naravnemu tenu kože. Korektorji bi naj pomagali skriti temne podočnjake ter manjše nepravilnosti in mozoljčke.

Po mojem mnenju so korektoji super kremni, so več kot primerni za moje suho področje okoli oči. Super lahko se nanašajo, sama jih nanašam z elf čopičem za korektor. Prav tako je njihovo zabrisovanje zelo enostavno, saj se čopičem ali s prsti zelo hitro zabrišejo brez da bi se korektor nalagal v gubice. Sami korektorji so kar v redu pigmentirani, saj sama potrebujem le dva potega s čopičom za optimalno prekrivnost.
Sama najbolj pogosto uporabljam tretji odtenek v prvi vrsti, prek nanesem še malo pudra v kamnu, ki podaljša obstojnost korektorja za skoraj ves dan,
Paletko najbolj uporabljam za prekrivanje podočnjakov, zaradi suhega področja okoli oči.


Sestavine :
Ethylhexyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ceresine, Talc,Phenyl Trimethicone, Caprylyl Methicone, Silica, Propylparaben,BHT. (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI77742, CI77007, CI 77288


2.) Freedom Makeup London - Pro blush & highlight paletka


Opis : To paletko sem prav tako prejela v lični, črni embalaži prav tako kot paletko korektorjev. Sama embalaža je prav tako plastična in kompaktna, in se nebi smela kar tako zlomiti :) 


Paletka vsebuje šest super lepih odtenkov, od tega so tri rdečila. Prvo rdečilo ima zelo droben shimmer, ki je na oko komaj opazen, vendar pa ličkom podari zelo rahel sijaj. Drugo rdečilo vsebuje malce več shimmra in je po mojem mnenju super primerno za poletje, saj da kar izrazit svetleč sijaj na ličkih. Tretje rdečilo pa je popolnoma mat, ki je lepe a malo bolj hladne roza barve.
Paletka prav tako vsebuje matt bronzer, ki ga sama zelo rada uporabljam,
Na koncu sta dodana še da osvetljevalca v zlato-roza in šampanjec barvi.

Prav tri rdečila v prvi vrsti

bronzer in oba osvetljevalca


Vsa tri rdečila so fajn pigmentiran in je dovolj že samo narahel dotik s čopičem, drugače lahko kaj hitro dosežemo klovnast videz. Sama sedaj poleti uporabljam sredinski odtenek z bleščicami, ki se odlično zabrisuje brez kakršnihkoli težav :) Za pozimi pa se bom verjetno odločila za zadnji, matt odtenek.Bronzer sam zelo rada uporabljam, saj je matt in je po mojem mnenju dovolj, da je že rdečilo z bleščicami da se ne sveti prav cel obraz. Mi je pa pri bronzerju najbolj vešč, da ni oranžen tako kot večina drogerijskih bronzerjev, tako da obrazu podari rahel pridih naravne poletne zagorelosti :)
Tudi oba osvetljevalaca sta dobre kvalitete in pigmentiranosti. Trenutno najbolj uporabljam tistega v šampanjec barvi, za katerega je prav tako dovolj še en rahel poteg s čopičem in je zelo dobro viden na obrazu.



Sestavine :
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Kaolin, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Plamitate, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben.


3.) Freedom Makeup London - Pro glow pink cat


Tele zadevice sem se zelo veselila, saj me je najbolj pritegnil predvsem leopardji vzorec. Tudi uporabljala ga nisem nekaj časa predvsem zato, ker mi je bilo škoda uničit vzorec :)
To čudovito rdečilo sem prejela v precej enostavni a lični plastični posodici, ki se lepo odpira.


Samo rdečilo je na pogled zelo lepo, nima ravno najlepšega vonja, a ti ni prav nič moteč. 
Rdečilo je zelo pigmentirano in predvsem zelo svetle pink barve, za katero menim a mi ne bo preveč pristajala, zato sem to rdečilo samo sprobala in nato pospravila :)


Sestavine : Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben,
Propylparaben, (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI77499, CI 15850, CI 16035, CI 77007, CI 45410

4.) Freedom Makeup London - Pro glow Purr


Prav tako sem kupila še en produkt iz družinice pro glow in to je purr.
Prav tako se nahaja v lični, plastični posodici, ki se brez težav odpira.


Ta pro glow sem uporabljala predvsem kot bronzer, saj vsebuje premalo roza barve, da bi ga lahko uporabljala kot rdečilo. Se je pa kot bronzer zelo lepo obnesel, navdušena sem bila nad pigmentiranostjo saj je bila ta kar kvalitetna in se je sam bronzer lepo obnesel na obrazu, prav tako ni bil prav nič oranžen s pomočjo fiksing spreja pa se je na obrazu obdržal večino dneva, tudi v vročih dnevih.


Sestavine :
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Kaolin, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Plamitate, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben


5.) Freedom Makeup London - Pro conceal stick, odtenek Light




Ta korektor sem prejela v običajni embalaži na navoj. Sam korektor je v embalaži zelo dobro nameščen in ni bojazni, da bi se zlomil. 


Ta korektor je malenkost manj prekriven od tistih v paletki, vendar me to prav nič ne moti. Prav tako je ta korektor bolj suh, a se prav tako lepo nanaša.
Sama ga uporabljam predvsem za prekrivanje drobnih nepravilnosti na obrazu, kjer ne rabim visoke prekrivnosti.
S pomočjo pudra v prahu se njegova obstojnost bistveno podljša in se zato tudi ne vsede v gubice.

Sestavine :

Paraffinum Liquidum, Ozokerite, Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, TALC, Ceresin, Cera Alba,
Propylparaben, BHT, (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499


To je bila prva objava o ličilih znamke Freedom, sledili pa bosta najverjetneje še dve oceni, v katerih bom ocenila šminke, senčila, lip glos, enojna rdečila, eyeliner in še marsikaj.
Pri nas lahko dobite ličila na strani ličila.si.

Prav tako lahko do konca oktobra 2015 izkoristite promo kdo FREEDOM15, ki prinaša 15% popoust na celotno znamko Freedom Makeup !




Uživajte ob branju,
Rebeka
























6 komentarjev

  1. Zanimivo, kako zelo rjav ti pride bronzer, pri meni pa je dosti bolj pink in tudi ko ga nanesem na lice, se pink barva preveč opazi, da bi ga nanesla v 3 tehniki, zato ga uporabljam namesto rdečila za bolj zagorel videz, se pa strinjam, da je izjemno pigmentiran. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja kr rjav pride, mogoče ma zelo malo pink barve ampak sem ga tudi kot bronzer uporabljla bolj malo, bolj mi je všeč tisti iz paletke.

      Izbriši
  2. Paletki sta krasni, se mi zdi da ju kar potrebujem :D
    Sploh blushe, res so čisto zame <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tudi meni so blushi najbolj všeč.... tudi ti enojni so super ! Šminke so pa itak krasne.

      Izbriši
  3. Joj blush paleta <3 Pa leopardji vzorci <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blush paletka je tudi moja najljubša. Itak, ti vzorci so zakon kar škoda jih je bilo uničit ;)

      Izbriši