5 razlogov, zakaj imam rada jesen

Pozdravljene, lepotičke !
Tokrat sem se odločila da napišemo malo bolj drugačno objavo, ki ni povezana ne z kozmetiko ne z make up-om, saj bi rada malenkost popestrila moje dogajanje na blogu, prav tako sem se odločila, da bom objave večinoma pisala raje v slovenščini in si tako povečala krog slovenskih bralk, medtem ko bo moja instagram stran ostala v angleščini.
Sama sem velika ljubiteljica poletja, namakanja v morju ali bazenu in večernega pohajkovanja po mestu ter lahkotnih večerih. Verjamem pa, da je v vsakem letnem času nekaj lepega in očarljivega, sem se z vami odločila deliti mojih pet razlogov, zakaj morate imeti radi jesen.




1. ŠEPET LISTJA MED HOJO
Ohhh, kako obožujem sprehode v gozdu, ko pod mojimi nogami šelesti listje vseh možnih čudovitih barv, od oranžne, rdeče in rjave. Še lepše pa je, če me med hojo preseneti kak jurček ali dva.



2. TOPLI NAPITKI, KI POGREJEJO SRCE
Jesen je zopet čas, ko namesto osvežilnega poletnega koktajla raje spijem topel kakav in/ali čaj, ki me v trenutku pogrejejo, saj me zelo rado zebe.
V tem času me je navdušil recept od naše simpatične vlogerke Neve Boškin, ki je sama pripravila pumpkin spice latte ali kakav. Če bo le dopuščal se bom tudi sama lotila priprave.




3. FLUFFY PULOVERJI IN ZOKNČKI
Kako rada se zvečer zavijem v toplo in mehko odejo, podnevi pa obožukem mehke in fluffy puloverje, ki kar kličejo po udobju. Priporočam vam, da si najmehkejše puloverje, zoknčke in ostalo kupite kar v primarku, saj ima v ponudbi zelo veliko kjut stvari.



4. VONJ PEČENIH KOSTANJEV
Obožujem kostanje, in zame so vsako jesen odličen prigrizek, prav tako imam zelo rada kostanjeve piknike v dobri družbi.




5. IT`S ALL ABOUT BURGUNDY
Čitso vsako jesen se razveselim čudovite burgundy barve. Nosim jo tako rekoč vsepovsod, majčke, puloverji, gležnjarji. Prav tako jo obožujem na vekah, letos me je najbolj navdušila paletka senčil the burgundy bar od maybelline, le pri odtenkih za ustnice sem malo manj drzna, medtem ko jo na nohtih prav tako obožujem.





++++ DIŠEČE SVEČKE

Ne vem zakaj, ampak poleti jih sploh ne maram, verjetno zato, ker nekako ne maram svežih vonjev, ki jih ponavadi imajo poletne svečke. Vedno ko obiščem primark, vedno vzamem vsaj eno, najbolj sem navdušena nad yankee candle dišečimi voski, ki čudovito odišavijo ves prostor.
Trenutno bi pa zelo rada preizkusila O.W.N. svečke, predvsem zaradi tega, ker so narejene v naši Sloveniji in so popolnoma veganske.





Upam, da vam je bila nekoliko drugačna objava všeč.

Se beremo v naslednji objavi.


Poljubčki,

1 komentar

  1. Sončkasta jesen je res zelo zelo lepa. 😊 dišeče svečke pa so must! 😁😄 jaz jih že pridno kurim 🙈

    OdgovoriIzbriši