New in #September 2015




Z današnjo objavo sem se odločila, da začnem pisati moje mesečne pridobitve. Ta mesec sem se razvajala z različnimi stvarmi. Če te zanima, kaj vse sem nakupila v tem mesecu pa le beri naprej.










Iz essence kolekcije urbaniced sem si privoščila kar nekaj dobrot. Kupila sem rdečilo, osvetljevalec, obe šminki, senčila sem zamenjala second hand, eyeliner pa sem kupila včeraj, ko sem v dm opazila skoraj nedotaknjeno stojalo.






Prav tako sem se veselila essence omejene kolekcije happy girls are pretty. Privoščila sem si paletki senčil, ki sta me kar malo razočarali, rdečilo, contouring set in pa obe šminki, nad katerima sem navdušena sploh nad temnejšo !







Iz ličila.si sem si naročla freedom makeup paletko, ki je še nisem imela časa preizkusiti, tekoči puder no shine please, lip lavo v odtenku shockwave ter nekaj montagne jeunesse mask za obraz. Second hand sem prejela deborah secrets of the smokey eye paletko, ki je top ! Prav tako sem kupila še essence set za contouring, fit me matte and poreless kompaktni puder ter ebelin in muller gobici za nanašanje korektorja.






Privoščila sem si tudi tri pudrčke, in sicer maybelline matte and poreless tekočo podlago, ki pa na žalost ni to kar bi si želela, revlon colorstay puder in pa nov bourjois air mat puder, nad katerim pa sem navdušena.






Prek oriflame sem si naročla nov parfumček happydisiac in vlažilni gel za trepalnice in obrvi ! Parfumček je čudovit, podrobneje pa me zanima, kako se bo obnesel vlažilni gel.










Preko angleške makeup revolution spletne trgovinice sem naročla novo new.tral vs neutrals paletko, mat rdečilo in pa fiksirni sprej. Paletka mi je že na prvi pogled prekrasna, obstojnost senčk je po prvem vtisu čudovita, tudi mat rdečilo se super obnese.






Ta mesec sem si morala izpolniti želo po yves rocher izdelkih, zraven pa sem prejela še čudovito potovalno torbo. Kupila pa sem tekoče milo z rdečimi sadeži, piling za obraz, losjon za čiščenje, kremo za roke z arniko, kremo za roke z rdečimi sadeži, balzam za ustnice z makadamijo ter balzam za ustnice s črnimi sadeži.








Prav tako sem se morala razvajati z avonovimi negovalnimi izdelki. Naročilo sem set z vanilijo in sandalovino, ki vsebuje gel za tuširanje, losjon za telo in meglico za telo. Izdelki čudovito dišijo, ampak se na koži ne obdržijo dolgo.








Že kar nekaj časa me zanima, kakšni so negovalni izdelki znamke paula`s choice, zato sem si naročla paketek vzorčkov za mešano/mastno kožo. Po prvih vtisih so se izkazalo zelo dobro.








V tem jesenku delu leta sem morala ponvno kupit labello lip butter vanilija in makadamija, saj mi ta najlepše diši, eveline olje po depilaciji, balea fresh deodorant in balea luxury golden glamour losjon za roke.






Po prebranih samih dobrih ocenah la girl korektorja sem ga morala tudi sama kupit, in se mi zdi odličen. Od najnovejše omejene kolekcije catrice FALLosophy sem si privoščla šminko fabulous fox-ia, od avona pa nov odtenel šminke tempred, v dm-u sem na kupnčke kupila tudi annemarie borlind kremo za obraz za nečisto kožo, diadermine vlažilni tonik, ki me je prijetno presenetil in pa eveline argan oil micelarni losjon za čiščenje obraza.


Prav tako nisem mogla mimo aussie, ki je bil takrat ravno znižan za 25% v dm-u. Kupla sem šampon za lase repair in 3 minute miracle reconstructor. Nad obema sem bila navdušena, več pa kmalu v objavi.






Tako, to je bil moj nakup meseca septembra. Kaj je vam najbolj všeč ?








Najlepša hvala za branje, 
Rebeka









2 komentarja

  1. Make up Revolution paletka je to die for :D (Tamara) Moraš pripraviti kakšen make up look ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. v živo je še lepša, sploh ker ima mat ovitek. Ja mogoče pa res pripravim kaki jesenski makeup lokk s to paletko !

      Izbriši