Najljubše v letu 2015

Pozdravljeni !
Ponovno se vračam po napornih božičnih in novoletnih praznikih, v katerih se je dogajalo marsikaj, zato nisem imela pretirano časa, da bi redno objavljala na blogu, sedaj pa ko je praznična norišnica za nami sem se odločila, da naredim posebno objavo, nekakšen pregled leta 2015, predvsem najljubše znamke, blogerke in pa predvsem kozmetične favorite v preteklem letu.
Seveda si bom minulo leto najbolj zapomnila po tem, da sem ustvarila svojem blogu, kjer lahko z vami delim moje mnenje o negovalni in dekorativni kozmetiki.






NAJBOLJ BRANE OBJAVE V LETU 2015

-









NAJLJUBŠE ZNAMKE V LETU 2015


1.) KOZMETIKA AFRODITA



Slovenska znamka, ki me je v preteklem letu najbolj navdušila skoraj z vsem. Obožujem njih oljni gel za prhanje in mleko za telo Mystic Argan, 100% SPA maslo za telo, geli za prhanje, le njihova marmelada me ni navdušila.


2.) ALPSTORIES
Čudovita negovalna kozmetika, ki je hkrati do blogerk izjemno prijazno, saj sem dobila v test jojobino olje, ki ga naravnost obožujem.




3.) DVOREC TREBNIK
Še ena slovenska znamka, nad katero sem navdušena, predvsem zaradi nove podobe njihovih izdelkov in zelo prijaznega odnosa do blogerk, saj nas redno razvajajo z njihovimi dobrotami
.



4.) ESSENCE 
Essence je ena izmed mojih naj naj cenovno dostopnih znamk, obožujem njihove PR novice in na splošno zaradi prijaznosti do blogerk.




5. BALEA
Še ena cenovno dostopna znamka, ki nudi široko paleto izdelkov. Nekateri so super, nekateri nme, obožujem pa njihove gele za prhanje, ki so omamni !







NAJLJUBŠE BLOGERKE V LETU 2015


1.) UNIQAPOLY


Polona je ena izmed mojih najljubših blogerk, vsako njeno objavo preberem od začetka do konca. Pri njej sta mi zelo všeč slog pisanja, saj omeni vsako podrobnosti, ki se ji pri izdelku zdi pomembna.




2.) TAYA - MY LITTLE BEAUTY WORLD



Tatjana je prav tako že kar nekaj časa med mojimi najljubšimi, predvsem obožujem njene preprosto popolne make up looke, ocene in vse random objave. Prav tako sem po pozitivnih odzivih v njeni nagradni igri Postani blogerka za en dan zbrala pogum, da ustvarim svoj blog.
Še enkrat hvala, Tatjana !



3. ) MATEJA`S BEAUTY BLOG



Obožujem njene slike, ki so vedno tako popolne !!!! Se mi pa zdi, da tisto kar Mateja pohvali je res super stvar in se splača kupit, prav tako sem po njenih ocenah kupila veliiiiko stvari.



4.) 21st CENTRY GIRL



Zelo mi je všeč njena raznolikos, saj piše o veliko različnih temah. O kozmetiki, do obisku restavracij, izletov in še marsikaj bi se našlo.



5. ) PASSING FANCY



Saro sem začela spremljati šele pred kratkim, ampak se mi je takoj prikupila s krasnim in elegantnim slogom pisanja in še bolj krasnimi fotkami.









NAJLJUBŠI IZDELKI LETA 2015



NEGA OBRAZA


V kategoriji nege obraza me je navdušilo več izdelkov, in sicer :

- Annemarie Borlind krema za obraz za nečisto kožo je ena izmed krem ki me je po dolgem času res presenetila s svojim antibakterijskim delovanjem, saj sem po daljši uporabi res opazila zmanjšanje mozoljev.

Avon micelarna vodica, ki je super, edino za predel oči je ne uporablja, saj me po njej pečejo oči

Balea tonik za obraz, ki je v moji negi obraza za mešano kožo že postal stalnica.

Balea oljni odstranjevalec ličil, ki me je navdušil, saj brez težav odstrani ličila zoči in jih pri tem ne draži.

Uriage piling maska za mešano do mastno kožo. Po uporabi je koža svilnato mehka in negovana.

Alpstories jojobino olje, ki je moji koži povrnilo vlago in izjemno mehkobo.

Kozmetika Afrodita krema za okoli oči, ki krasno navlaži nežni predel okoli oči.

Eveline micelarni losjon z arganovim oljem, ki ga obožujem že dolgo, zelo hranljiv in negovalen, ne povzroča zategovanja kože.



LASJE


V tej kategoriji me je navdušil :

Balea Beautiful Long šampon, po katrem so moji lasje svilnato mehki in prav nič naelektreni.

Aussie Miracle Moist balzam za lase, ki mojim lasem nudi še dodatno vlago in nego.

Balea Beautiful long olje za lase in kura za lase, ki sta moje lase pustili izredno mehke in negovane.


NEGA TELESA


V tej kategoriji definitivno zmaga Kozmetika Afrodita z naslednjimi izdelki :

Mystic Argan oljni gel za prhanje in mleko za telo. Gel za prhanje nudi po tušem edinstveno orientalsko razvajanje, zelo dobro pa neguje suho kožo pozimi mleko za telo, katerega vonj se na koži obdrži še kar dolgo.

Kozmetika Afrodita 100% SPA maslo za telo je vsekakor zmagovalec v boju proti suhi koži, saj se izredno hitro vpije, na koži pa ne pušča mastnega filma.

Yves Rocher pikantna vanilija piling za telo je moj najljubši, saj zelo lepo diši, ni preveč grob in brez težav odstrani odmrle kožne celice.



KREME ZA ROKE


To leto sem najraje uporabljala Balea Golden Glamor losjon za roke z vonjem vanilije in pačulija, zelo rada uporabljam essence kreme za roke in sicer winter?Wonderful! balzam za roke in love.joy.care. maslo za roke, ki ga obožujem sedaj v zimskem času.



ČOPIČI IN PARFUMI


Najraje sem to leto uporabljala Makeup Revolution čopiče, ki so za svojo ceno dokaj dobre kvalitete, so fajn mehki in se da super delat z njimi. Poleti sem najraje uporabljala oriflame happydisiac parfum, sedaj pa me je prepričal avon fergie outspoken parfum.



SENČILA


To leto sta mi prirasli k srcu čudovita paletka nude chocolate od I heart Makeup in malo bolj drzna sleek vintage romance paletka, s katero se ustvariti krasen večerni make up.


TEKOČE PODLAGE


Ker sem poleti ljubiteljica lahkotnejših podlag, sem to poletje najraje uporabljala Bourjois 123 Perfect CC kremo, ki je tudi poleti dokaj dobro prekrila mozoljčke in manjše nepravilnosti na obrazu. Ko pa vse bolj približeval jesenki čas, sem posegla po novem Deborah Dress me Perfect tekoči podalgi, ki me je navdušila že po prvi uporabi, saj se je lepo zlila s kožo in prekrila vse nepravilnosti na koži.


MASKARE


Med mojimi letošnjimi najljubšimi maskarami sta se znašli Bourjois Volume Glamour ultra black edition, ki res opazna doda volumen mojim trepalnicam, njena cenejša alternativa pa je essence lash princess false lash effect maskara, nad katero sem navdušena.



USTNICE



To leto sem se najbolj navdušila nad Bourjois mat tekočimi šminkami, ki so vredne vsakega centa, saj je njihova obstojnost izjemna le vonj je malenkost neprijeten. Odtenek nude-ist je moja vsakodnevna izbira.
Prav tako so me navdušile vse tri šminke iz Essence omejene kolekcije Merry Berry, ki so krasne praznične barve.
Med mojimi najljubšimi šminkami se je znašla tudi Kiko Rebel romantic Intensely Lavish šminka v odtenku Lusty Peony, ki je krasen rožnato mauve odtenek, prav tako pa rose gold embalaža z magnetnim zapiranjem deluje zelo glamurozno.
Med negovalnimi izdelki za ustnice je moja stalnica labello lip butter, to zimo v vonju kakava in pa vse bolj popularna olja za ustnice, v tej kategoriji pa zmaga Catrice Rough Luxury olje za ustnice z rahlim vonjem po vaniliji.



OBRAZ


Za osvetljevanje in senčenje sem najraje uporabljala essence happy girls are pretty paletko, ki me je navdušila bolj kot catrice, med rdečili je zame absolutni zmagovalec Catrice Flushed Fiction iz omejene kolekcije Lumination, ki je bila ena izmed mojih najljubših omejenih kolekcij letos, prav tako mi je bilo všeč Makeup Revolution mat rdečilo v odtenku beloved, ki je odlične pigmentacije in obstojnosti.
Kot zaključnu puder sem najraje uporabljala Rimmel Stay matte kompaktni puder, kot osvetljevalec pa mi je k srcu prirastel Essence Merry Berry I love my golden pumps.




RANDOM


Med raznimi stvarmi sem bila navdušena nad Dvorec trebnik sparkle star svetlikajočim olje v spreju, ki sem ga prejela v test in se je odlično odrezalo tako na telesu kot na obrazu, obožujem še zdaj svetleči zlat prah iz essence omejene kolekcije merry berry, ki me je za praznike povsem očarala. Ker pa prav tako obožujem dišeče svečke, sem to zimo najraje vonjala heart&home dišeče voske christmas cupcake, ki je še zdaj moj najljubši, winter berries in waiting for santa.







No to so bili vsi izdelki, ki sem jih oboževala to leto. Upam, da so vam bili všeč in da ste morda našli kakšen nov blog, ki ga je vredno spremljati.

PA SREČNO 2016 ! 








WITH LOVE,
REBEKA

4 komentarji

  1. Hvala za omembo! same super izdelke si izbrala! jaz sem si tudi kupila Dress me perfect, mi je super podlaga!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni problema ! Jaz pa se sedaj navdušujem nad vipera photomodel tekočim pudrom.

      Izbriši