Essence Valentine ? Who cares! LE

Lep pozdrav !
Tokratna objava je namenjena essence valentinovi kolekciji valentine? who cares!, ki ima to leto malenkost drugačno temo. Medtem, ko ostale kozmetične hiše lansirajo na trg ogromno valentinovih kolekcij v rdeči in rožnati barvi ter ljubkih embalažah. so pri essence izpostavili ljubezen do prijateljice.
To kolekcijo sestavljajo sama super ličila, podjetju Essence se še enkrat prijazno zahvaljujem za poslane izdelke, ki sem jih z veseljem testirala, sama pa sem vsekakor morala dokupiti še par ličil, ki so mi takoj padla v oči.
Če vas zani8ma podrobna ocena kolekcije, pa le pozorno berite naprej.







ESSENCE VALENTINE?WHO CARES!  - TEKOČA ŠMINKA
01 CREW LOVE IS TRUE LOVE
02 i`M NOT INTO ROSES


Takoj, ko sem zagledala kolekcijo v našem beauty worldu se nisem mogla upreti nakupu teh dveh lepotičk, ki sta kot naravnost za valentinovo.
Obe tekoči šminki se nahajata v klasični njihovi embalaži s črnim pokrovčkom. Skozi embalažo se da videdeti odtenek šminke in se da spremljati, koliko šminko smo že porabili.
Navdušena sem nad pigmentacijo obeh šmink, saj je potreben en sam nanos. Črtala za ustnice nisem uporabljala, saj se mi je aplikator zdel dovolj natančen.



Tudi obstojnost šmink, predvsem temnejše je naravnost krasna, saj se na ustnicah obdrži kar dolgo, če vmes ne pijemo in ne jemo, drugače pa puščata manjšo sled na kozarcu.



Obe šminki imata sijoč finiš, kot glos za ustnice, zraven tega pa ustnice še negujeta in jih ne puščata izsušenih. Sama največkrat posežem po temnejši, vampy tekoči šminki, ki me je s svojim odtenkom zasvojila, čeprav je tudi svetlejša zelo lepa, in krasno poživi obraz.




ESSENCE VALENTINE?WHO CARES! - PUDER ZA UTRJEVANJE
01 GUYS ALLOWED, NOT!


Fiksirni puder sem prejela v test s strani podjetja essence, sem pa ga uporabljala prvič, saj sem prej vedno uporabljala fiksirni sprej.
Ta fiksirni puder je v bele,m odtenku, ampak se ga na obrazu prav nič ne opazi, kot nekakšna tančica prekrije celoten obraz. Sama embalaža ni nič posebnega, medtem ko je motiv zvezdic in srčkov na pudrov prav ljubek in mi ga je bilo na začetku skoraj škoda uporabljati.


Ima mehko in nežno teksturo, prav tako je obstojen in mi moj malenkost sijoč obraz dobro zmatira. Uporabljam ga vedno v kombinaciji s tekočim pudrom, saj mu kar dobro podaljša obstojnost, hkrati pa na obrazu ne pušča belih sledov.






ESSENCE VALENTINE?WHO CARES! - SENČILO V STIKU
01LOVE IS IN THE AIR - DON`T BREATHE
02 L.O.V.E. BLAH BLAH BLAH


Tudi obe senčili za oči sem tokrat uporabljala prvič, saj sem si nekako vedno rada vzela čas in si zasenčila oči tako kot najbolje znam, medtem ko se mi je vedno zdela, da senčila za oči v stiku niso dovolj natančna za nanos, a sem se zmotila.
Obe senčili v stiku sta odlično pigmentirani, super je embalaža na navoj, ki je še posebej primerna za na pot, saj nam ni potrebno pakirati vseh paletk in čopičev za oči.



Obe senčila omogočata veliko hitrejši in enostavnejši nanos, zelo lepo se zabrisujeta in prav zaradi tega sta primerni za smokey eye. Prav tako je super kot enojno senčilo, tekstura je kremasta in vsebuje manjše delčke bleščic. 
Obstojnost je malenkost slabša, saj če ne uporabite dobrega primerja za oči, se začne senčilo nabirati v očesno gubico.






ESSENCE VALENTINE?WHO CARES! - PARFUM LIKE A REBEL QUEEN


Essence mini parfumčke zelo rada uporabljam, saj so ugodni in dovolj veliki, da jih lahko spravim v torbico in uporabljam po potrebi, čeprav niso preveč obstojni, a zaradi cene ne bom komplicirala.
Parfum ima sladek von, ki ga naravnost obožujem. Zgornja nota vsebuje tangerine, sladko jabolko in hruško, osrednje note so slive in praženi mandlji, zgornje note pa sestavljajo sandalovina, mošus in sladki koren.






Nad kolekcijo sem zelo navdušena, predvsem zaradi malenkost drugačnih motivov, navdušile so me tekoče šminke in krasno dišeč parfum. Seveda je bilo v kolekciji moč kupiti še druge izdelke kot so kremni svinčnik za oči, umetne trepalnice, lake za nohte, umetne nohte in tattoo štampiljo za obraz in telo.
Kaj pa ve, drage bralke, kako je pa vam bila kolekcija všeč? Ste si kaj privoščile ? Vesela bom vsakega komentarja.

Najlepša hvala za branje.










WITH LOVE,
REBEKA

7 komentarjev

  1. Zanimiva kolekcija, imena izdelkov pa res zmagajo. Npr tisti I'm not into roses mi je svetoven. :D
    Drugače pa mi je všeč odtenek glosa 01 in pa senčki sta v takih lepih, nežnih ter toplih tonih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je pa parfumček res top, drugače je tudi meni zelo všečna kolekcija.

      Izbriši
  2. Ja res je lepa kolekcija, malo drugačna od vseh valentinovih. Drugače pa ti priporočam šminke in parfumček.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kolekcija je res luštna, najbolj me je pritegnil parfum, saj je res čudovitega vonja. Drugi izdelki me na prvi pogled niso tako navdušili in jih tudi nisem preizkusila v trgovini, ampak zdaj vidim, da sta mi tudi ti senčili v stiku zelo lepega odtenka. Mogoče še kaj ujamem in kupim. Super objava xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala <3 meni sta šminki ful ful všeč, senčili pa sta res primerni za vsak dan.

      Izbriši
  4. Tale vampy odtenek je res lep. Fiksirni puder pa zeloooo rada uporabljam :D Drugače pa lep nov videz bloga :) Kaj pa imaš to za en template?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Ta template sem kupla na etsyju za par evrov sem pa rabla par ur, da sem vse skup spravla. Fiksirni puder je res fajni, sem si še mogla enega kupit.

      Izbriši