Jagodna Poslastica s Kozmetiko Afrodito

Lep pozdrav !

Ni skrivnost, da Kozmetika Afrodita vsako leto preseneča z novimi slastnimi izdelki, po katerih redno posežem. Lansko leto sta me najbolj navdušila oljni gel za prhanje in mleko za telo mystic argan, pa tudi novi kremni tuš geli so bili prava poslastica pd tušem, od katerih sem sprobala samo tistega s pomarančo in vanilijo, medtem ko me njihova opevana marmelada sploh ni navdušila.



Prav tako so kmalu na trg poslali še novo linijo intimnih mil, od katerih imam najraje sensitive in pa razna olja za lase, od katerih se najbolj navdušujem nad arganovim oljem, ki je zame res biser, ki mojim lasem podari krasen lesk, po uporabi olja pa se čisto nič ne vozlajo.

Proti koncu lanskega leta pa je sledilo nadušenje nad novim 100% SPA jagodnim moussom za telo, ki me je naravnost očaralo s svojim vonjem in kasneje še z enakim piligom za telo, ki ju bom predstavila v tej objavi.






Mousse za telo sem malo pred novim letom naročila preko njihove spletne strani, skupaj s še dvema maskama za obraz.

Mousse je pakiran v črn plastičen lonček, prav tako kot njihovo maslo za telo iz 100% SPA linije.
Vsebuje 200ml izdelka in se odpira s pokrovčkom na navoj, pri katerem imam mogoče malo manjše težave pri zapiranju.
Izdelek se enostavno dozira s prsti, kar poemni da lahko enostavno s prsti zajamete dovolj produkta, ki ga nato nanesete na željene predele telesa, jaz sem uporabljala ta mousse tudi kot kremo za stopala in se je obnesla več kot odlično.
Mousse ne vsebuje parabenov, parafinov in silikonov, njegova formula je nemastna in se zelo hitro vpije v telo. Odlikuje ga tudi čudovit, slasten vonj po jagodah in je bolj sladko svež, tako da ga nenavdušenci nad sadjem verjetno ne boste marali.
Glavni sestavini sta kakavovo maslo in vitamin E, ki sta obe zelo dobri sestavini in imata antioksidativno delovanje, ščitita pred prezgodnjim staranjem in uničujeta proste radikale.

KAJ PRAVI KOZMETIKA AFRODITA :
Nežna puhasta tekstura z dodanim kakavovim maslom koži zagotavlja globinsko vlaženje in preprečuje njeno izsuševanje. Mikrokapsule vitamina E se ob nanosu lahkotno stopijo na koži in ji nudijo zaščito pred prezgodnjim staranjem. Rezultat je negovana, svilnato mehka koža, zapeljana v slastno dišavo sladkih jagod. Se hitro vpije in ne pušča neprijetnega mastnega otipa.



Tekstura moussa je zelo zanimiva, saj ni težka in mastna, saj takšnih teksur ne maram preveč, saj se mi zdi, da potrebujo zelo dolgo časa in potrpljenja da se vpijejo v kožo.
Že ob dotiku se vidi, da ni tekstura ne krema ali masla, ampak je zelo lahkotna in penasta, če pa boste še bolj podrobno pogledali boste lahko našli še majhne zračne mehurčke, ki res dajejo občutek lahkotnosti.
Tekstura je mlečno bele barve, vsebuje pa drobne rdeče pikice, ki se ob stiku s kožo raztopijo, kože pa prav nič ne obarvajo.
Vonj mi je zelo všeč, je nežen in ni vsiljiv ali plastičen, po nanosu pa se ga na koži vonja še precej časa.Mousse na koži ne pušča mastnega filma, kožo pusti zelo mehko in nežno odišavljeno.
Mousse je idealen za vse ljubitelje slastnih jagodnih vonjev.





Piling za telo sem si privoščila takoj, ko sem ga zasledila na afroditini spletni strani skupaj z njihovim valentinovim darilnim setom bouquet of flowers. Čeprav pilingov za telo nikoli nisem preveč marala mi ja prirasel k srcu predvsem zaradi pozitivne izkušnje z moussom in je eden izmed mojih prvih pilingov za telo. Ta piling dobite v luštni rdeči tubi, ki vsebuje 150 ml izdelka, velik plus pa ja da se tuba pri uporabi ne zmečka.
Glavni sestavini pilinga sta olje makadamije in karitejevo maslo. Olje makadamije vsebuje nenasičene maščobne kisline, zato kožo neguje in jo gladi. Karitejevo maslo pa ima vlažilen in antioksidativen učinek.



KAJ PRAVI KOZMETIKA AFRODITA :
Z naravnimi abrazivi mareličnih koščic nežno in hkrati učinkovito odstranjuje odmrle celice povrhnjice. Dodana sinergija olja makadamije in karite masla kožo obnavlja, nahrani, ščiti ter izboljša njeno prožnost in elastičnost. Rezultat je mehka, gladka koža, ovita v slastno dišavo sladkih jagod. Ne pušča neprijetnega mastnega otipa ter je primeren tudi za mastno kožo.



Tekstura pilinga je podobna losjonu, je tekoča vendar ne preveč, da bi polzela med prsti. Opazila sem, da je piling rahlo roza obarvan, kože pa ne obarva. Prav tako je piling zelo prijetne, lahke teksture, sama formula pa je nemastna. Meni je ta piling noro všeč, saj kožo odlično neguje hkrati pa ne pušča mastnega filma na koži, delci v pilingu so manjši in dovolj nežni, da lahko ta ga piling uporabljate vsi, ki ne marate zelo grobih pilingov.
Moja koža je po uporabi zelo mehka in navlažena, sama uporaba je enostavna, saj si samo iztisnete iz tubice želeno količino produkta. 
Vonj je nežen, po jagodah prav tako kot zgoraj omenjen mousse, vendar je mogoče malenkost manj intenziven.
Obstojnost vonja seveda ni takšna kot pri moussu, ampak se ga voha še nekaj časa po uporabi. Sama pa obvezno po uporabi tega pilinga nanesem še jagodni mousse, da je kombinacija res popolna.










Z nakupom obeh izdelkov sem več kot zadovoljna, ponovno je Kozmetika Afrodita izpolnila vsa moja pričakovanja. Prav tako se mi zdita ta izdelka zelo primerna kot darilo za prihajajoče valentinovo, dan žena in materinski dan, lahko pa ga podarite kar tako.

Kaj pa ve, drage bralke, kako se pa vam zdita ta izdelka ? Ste katerega že sprobale ? 


Najlepša hvala za branje.













WITH LOVE,
REBEKA



6 komentarjev

  1. Še nisem, bi pa z veseljem. Celo piling, ker masel za telo imam trenutno preveč. :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehe tudi tebi bo masla kmalu zmanjkalo :P Nenormalno diši, meni je tudi super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja že gre proti koncu potem je pa na vrsti bouquet of flowers losjon za telo.

      Izbriši
  3. Mmm, do sem voham te jagode! Teh izdelkov še sicer nisem preizkusila, sem pa veliko drugih od Afrodite, ker smo z njimi delali v srednji šoli in sem bila zelo navdušena nad njimi. Prav tako imam rada njihove tuš gele, ker pustijo res meko kožo in zelo dišijo. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, ti priporočam oboje, ker res slastno diši!... Ja tuš geli so pa itak zakon.

      Izbriši