New In #Januar 2016

Lep pozdrav !
Po kratkem premoru je ponovno čas za novo new in objavo, kjer vam bom pokazala moje nove pridobitve meseca januarja, kjer sem večinoma nakupovala v dm in mullerju, nekaj pa sem tudi naročila preko spleta.
Če vas zanima, kaj vse sem nakupila ta mesec pa le pozorno berite naprej.





KIKO MILANO


Skupaj s soblogerko Polono z bloga Uniqapoly sva naročili par stvari preko spletne strani kikocosmetics.com. Jaz sem naročila contouring paletko iz omejene kolekcije campus idol v odtenku 01 Pretty Rose in pa Campus Idol kozmetično torbico, v košarici se je znašla še cosmic starlets maskara za volumen, rdečilo iz omejene kolekcije romantic rebel v odtenku 03 treasure rose in mat šminka v odtenku 612 Strawberry pink.


AVON


Še enkrat se prijazno zahvaljujem podjetju Avon, ki mi je velikodušno poslalo v test ta ogromen paket kakavovih izdelkov, prejela pa sem losjon za telo 400ml, bogato kremo za obraz in telo 400ml, kremo za roke in nohte 100ml in maslo za ustnice.



Sama pa sem si ta mesec od avona privoščila set za nego Treasures of the desert, ki vključuje masko za obraz, čistilec za obraz in kremo za roke. Naročila sem še novo True colour Perfectly matte šminko v odtenku pure pink.


LUSH IN MULLER


Ta mesec me je pot prvič zanesla v super lepo trgovinico Lush v Mariboru, kjer sem kupila ocean salt piling za obraz in telo, lovers lamp kopalno bombico in fresh farmacy čistilec za obraz, zraven pa dobila še par vzorčkov. 
Nato sem se ustavila še v mullerju, kjer so dobili novosti znamke essence in catrice. Z mano domov je odšla Sand nudes paletka, Catrice blush artist paleetka v odtenku 030 Rock`n`Rose in Essence Forbidden volume rebel maskara in forbidden volume mskara topcoat.






Na začetku meseca sem preko spletne trgovine dragocena.si naročila par dobrot po ogledanem Laninem videu, ki me je popolnoma navdušil. Kupila pa sem Vipera Photomodel tekoči puder, Vipera tekoči korektor in Vipera spider maskaro, kot darilo pri nakupu pa sem prejela ljubko zapestnico.
Tisti dan sem v dm-u kupila še essence i love extreme maskaro in balea balzam za ustnice intensiv.




Prav tako sem po priporočilu soblogerk kupila afroditin hydra thermal vlažilni serum za obraz, yogitea čokoladni čaj, izkoristila sem 1+1 gratis akcijo v dm-u in kupila dve afroditini kremi za roke, in sicer grapes in karite. Kupila sem še vanilijevo svečko in čajne svečke z vonjem božičnega peciva, ki so bile znižane, v mullerju pa sem še kupila caramel dreams balzam za ustnice, ki je omejena kolekcija. 
Po navdušenju soblogerk nad avonovimi svinčniki sem še tudi jaz naročila tri odtenke, in sicer mauve model, charming pink in raspberry rush, zraven pa še zelo hvaljen primer za senčila.



Prav tako sem v dm-u kupila par novosti in sicer ebelin konjac gobico, ki se je po prvi uporabi zelo dobro izkazala, balea vlažilne robčke z dodatkom micelarne raztopine, gel za prhanje balea perfect happiness z vonjem magnolije in makadamije, kupila pa sem še bombažne blazinice za odstranjevanje ličil z obraza.



Prijazno podjetje Adria Spa mi je v test poslalo karitejevo maslo v 100 ml embalaži, po prvih vtisih lahko povem, da je super vlažilno.







Tako pa smo prišlo do konca še enih mesečnih pridobitev, moje najljubše ta mesec so zagotovo kiko pridobitve, saj so vse stvari zelo kvalitetne, sploh sem nad šminko zelo navdušena.
Kaj pa vam, drage bralke, kakšne se vam zdijo moje mesečne pridobitve ? Kaj vam je najbolj padlo v oči ? Vesela bom vsakega komentarja.









Najlepša hvala za branje.


With Love,
Rebeka


6 komentarjev

  1. Kakšna je konjak gobica? Razmišljam o njej :) Sicer pa si se kar dobro opremila za ta mesec, ane? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je kar fajn, fajn je nežna do kože, ima pa tudi masažni učinek

      Izbriši
  2. Si pa pridno zapravljala ta mesec ;) Same super pridobitve :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super novosti! Predvsem komaj čakam da poročaš o tehle Avon Treasures of the desert izdelkih ter o Catrice Sand paletki! :)Pa ful hvala še enkrat za KIKO naročilo :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, sem na hitro sprobala kremico za roke pa je ful fajna pa ful lepo diši, catrice paletko sem tudi danes prvič sprobala in se da fajn delat z njo

      Izbriši