Srečanje lepotnih blogerk :
SummerMBeauty 2017


Minuli petek, natančneje 9.6.2017 sem se s soblogerkami udeležila že drugega srečanja lepotnih blogerk v Mariboru, summerMBeauty. Žal se lani dogodka nisem mogla udeležiti, letos pa sem nestrpno odštevala dneve in zadnje urice do dogodka. Zraven druženja in spoznavanja ostalih znamk, sem spoznavala tudi nove kozmetične znamke in njihove znamke, prav tako sem izmenjala nekaj besed z uvozniki.



Dogodek se je pričel ob 14.00 uri v vetrinjskem dvoru v samem centru Maribora, kjer so nas organizatorke Ajda, Sindi in Nina pričakale z dobrodošlico, kjer smo prejele vzorček novega Calvin Klein parfuma, spile kozarček vina, soka, ali vode ob tem pa smo prejele verižico z našo fotografijo kot vstopnico. Prav tako smo se spoznale z znamko Paese, in prejele tudi lušten goodie bag, ki se ga izredno veselim testirati. Po dobrodošlici so nas organizatorke pospremile v nadstropje višje, kjer nas je ob poti razveselila spletna trgovinica dragocena.si, od katere smo prav tako prejela vrečko presenečenja. Prav tako smo na stojnici spoznale in imele možnost preizkusiti njihove izdelke.

In nekaj minut do tretje popoldan se je začelo prvo predavanje, in sicer Biobaza se predstavi, kjer so nam z veseljem predstavili samo podjetje in njihovo filozofijo, prav tako pa najnovejše in seveda ostale izdelke v ponudbi. Predavanje je trajalo nekje 45 minut, prav vsaka je prejela tudi vrečko, kjer so se skrivale same dobrote, predvsem primerne za poletje in počitnice na morju, saj smo prejel najnovejšo royal marmelado, ki tako čudovito diši po čokoladi. Prav tako se je v vrečki skrival kup testerčkov.
Po predavanju smo naredile krajši premor in čvek, osvežile smo se tudi z jagodnim sladoledom, in kavico.
Po premoru je sledilo ličenje z Nee Makeup Milano. Prijazna vizažistka Barbara Visket, ki ima v lasti makeup studio Bella, nam je prijazno razložila in na modelu predstavila najnovejše trende ličenja. Prav vsaka je na koncu imela možnost preizkusiti ličila na stojalu.

Predstavilo se je tudi podjetje Karbonoir, ki se je predstavilo z luštno nagradno igro, v kateri je zmagala Tina. Čestitke. Vsaka je prejela tudi vrečkov Karonoir z aktivnim ogljem iz kokosovih lupinic.

Po koncu predtsvitve podjetja karbonoir, je sledil najbolj zanimiv del dogodka, in sicer lepotna tržnica, kjer smo se lepotne blogerke imele možnost spoznati z različnimi znamkami. Na stojnicah smo lahko preizkušale znamke Yanumi, Avon, Biobaza, perfect body salon, keune sledil je pa tudi čas za odlične prigrizke.

Za konec nas je čakala še okrogla miza z lastnico trgovinice z oblačili Everly, Fiono Čuček, blogerko Nejo Stoilkovsky ter Lepo afno, ki me je od vseh najbolj navdušila, saj izžareva neko posebno energijo.


Res iskrena hvala vsem organizatorkam in sponzorjem, ki so dogodek omogočili: 
Elite MB Catering
Barcaffe Black&Easy
Sladolednica BUM
La Popsi
Pullus
Fructal
Everly
Rosies Store
Essence
Lush
Ličila.si
Glina.si
Malinca
Yanumi
Karbonoir
Ziaja
Avon
Soraya
Annemarie Börlind
Paese
Ikona
Perfect Body MB
Keune
Calvin Klein
Nee Make Up Milano
Galerija Spa
Vetrinjski Dvor
Luft


Več pa naj povedo fotografije, upam pa, da se dogodka udeležim tudi naslednje leto.










t











Darilca
















Ni komentarjev