Novo v Mariboru : Bottega Verde


Bottega Verde je italijanska znamka naravne kozmetike, ki je v mesecu juniju odprla vrata tudi v mojem Mariboru, natančneje na Gosposki ulici 19 v samem centru. Seveda sem si kot lepotna navdušenka trgovinico morala takoj ogledati. Trgovinica je res zelo lepo urejena, najdemo pa lahko vse od parfumov, losjonov za telo, ličil, sončne kozmetike ter tudi kozmetike za moške.



Sama sem se seveda najprej ustavila pri sončni kozmetiki, saj se konec julija odpravljam na morje in me je res zanimalo, kaj vse ponujajo. Seveda pa nisem odšla praznih rok, s simpatično prodajalko Katjo sva se zapletli v dolg in zanimiv pogovor, na koncu mi je ob nakupu podarila tudi res lušno vrečko, polno vzorčkov, ki še kako pridejo prav na morju. Ob mojem prvem obisku je z mano domov odšla krema v spreju za sončenju z spf 50 (ker mene sonce res zelo hitro opeče) in after sun kremo za obraz z arganovim oljem, nad katero sem res pozitivno presenečena. Mojo kožo res nahrani, in je po nanosu zelo mehka. 
Prav tako sem trgovinico obiskala še par dni pozneje, tokrat sem kupila res vsestranski izdelek za obraz. Jaz ga uporabljam sedaj poleti kot bronzer, saj neškodljivo doda mojemu obrazu nekaj barve. Zame je ta izdelek takoj postal must have namesto pudra, saj vsebuje tudi bleščice in spf 15. Vseeno pa pred nanosom tega bronzerja nanesete še kremo za sončenje za obraz z zaščitnim faktorjem.
Vzela sem še zaščitni balzam za ustnice z spf 30, ki vsebuje arganovo olje. 

Vse ki si še niste ogledale trgovinice v živo, vam toplo priporočam, saj je čudovita in tudi prodajalke so prijazne. Jaz se zagotovo še vrnem!







Najlepša hvala za branje.

Poljubčki,

2 komentarja

  1. Izgleda luštno. Bi bilo fajn, če še napišeš lokacijo - kje v Mariboru je ta trgovina :)

    OdgovoriIzbriši