Preview : Catrice Rough LuxuryLed in ogenj. Abstraktne formacije ledene pokrajine se srečajo z mehko in toplo ženstvenostjo. Zaradi padajočih temperatur in dih jemajoče arktične divjine, kolekcije oblikovalcev ponujajo groba pletenja, nežen dekor in trendi kose iz umetnega krzna. Preveliki puloverji v kombinaciji s krili, ozkim jeansom ali culettes hlačami, predstavljeni na moderen način, vas vabijo v mrzlo obdobje leta. Medigra kontrastnih silhuet, barv in struktur ustvari look, ki ga lahko prevedemo v jezik lepote z omejeno kolekcijo Rough Luxury iz Catrice. Od decembra 2015 do sredine januarja 2016, se hladni sivi toni za smokey eyes kombinacijo s svetlimi ustnicami ali nežno poudarjene oči in ustnice v pogumni oxlood barvi.
Odtnki mraza ... iz Catrice.


Rough Luxury iz Catrice - mehko stisnjeno senčilo za oči
Igra kontarstov. Dve paleti senčil za oči, vsaka s tremi popolnoma ujemajočimi se barvami. Ena barvana kombinacija prepriča s svetlimi roza in rjavimi odtenki za dnevni look. Druga je idealna za klasični smokey eyes - dva siva odtenka in svetla osnova ustvarijo razburljiv look za večer. Svilnata tekstura stisnjenih senčil je rahlo dvignjena in se čudovito zabrisuje.
Na voljo v C01 Rough elegance in C02 Arctic Shadows.
MPC : 4,99€
Rough Luxury iz Catrice - Šminka luminous Lips
Nude vs. Oxblod. Obe šminki nudita ustnicam barvo in intenziven sijaj. kremna tekstura je na ustnicah izjemno prijetna. Ni pomembno ali je svetel nude odtenek ali globoko rdeč oxblood : šminki odlično dopolnjujeta vsak stil te zime. Na voljo v C01 Natural nude in C02 Rustic red.
MPC : 3,79€
Rough Luxury Iz Catrice - Olje za ustnice
Nega. Nizke temperature škodujejo občutljivi koži ustnic - postane lahko razpokana. Glos za ustnice obogaten z mandljevim oljem in maslom shea neguje ustnice, da so vedno mehke in napete. Čudovit vonj vanilije in praktična embalaža popolno zaokrožita celoten koncept. Na voljo v C01 Cozy Cashmere.
MPC : 3,79€


Rough Luxury iz Catrice - Rdečilo za lica
Plasti lepote. Rdečilo za lica z modno barvno postopnostjo in edinstvenim odtisom resnično privlači poglede. Barve so nanizane od temno rdeče do barve palisandra ter svetlih roza odtenkov. Idealen lepotni pripomoček za viden dvig svežine na licih. Na voljo v C01 Aurora Polaris.
MPC : 4,29


Rough Luxury iz Catrice - Lak za nohte
Barvni kontarsti. Nude rose, oxblood, ledeno siva in antracitna pozdravljajo zimsko obdobje in soe idealno ujamejo z novimi kolekcijami oblikovalcev. Večplastne barve z ali brez bleščic - visoko prekrivanje in briljanten sijaj so prednosti štirih lakov za nohte, ki bodo preprosto must have izdelka zadnjega dela tega leta . Na voljo v C01 Natural nude, C02 Rustic Red, C03 Call of The Wild in C04 Arctic Shadows.
MPC : 2,59€

Rough Luxury iz Catrice - Zamrznjen nad lak za nohte
Kristalizirano. Zamrznjen mat nad lak za nohte omogoča čudovit, leden dizajn na nohtih. Nanešen preko barvnega laka za nohte ima mat efekt in za sabo pusti prefinjen, srebrn sijaj. Stopite svoje srce ! Na voljo v C01 Frozen Flows.
MPC : 3,79€Rough Luxury iz Catrice bo v prodajalnah DM, drogerija E.Leclerc Ljubljana in Maribor, spletni trgovini click2chic.si na voljo od sredine decembra 2015 do sredine januarja 2016.

Ni komentarjev