Avon Goodies


Lep pozdrav !
Avon je ena izmed meni ljubših znamk, sploh ko nanese na šminke. Pred kratkim so na trg poslali novo micelarno vodico za odstranjevanje make upa in sem jo nemudoma morala kupiti, prav tako sem si že nekaj časa želela sprobati njihovo rožno, prav tako pa se nisem mogla upreti dvema novima odtenkoma ultra color rdečil za ustnice. Če vas zanima, kako se se stvari obnesle pa le berite naprej.






AVON NUTRA EFFECTS MICELARNA VODICA


- brez parabenov
-primerno za občutljivo kožo
- alergološko testirano

Embalaža :
Micelarno vodico dobite v klasični plastični, beli ter seveda prozorni embalaži, kar mi je všeč saj lahko spremljate, koliko produkta ste porabili.
Jaz sem vodico kupila za 3,90€ za 200ml tekočine, cena pa lahko variira glede na kataloško obdobje.

Moje izkušnje :
Micelarna vodica zraven micelov, delcev ki privlačijo in odstanijo nečistoče, vsebuje aktivni kompleks na osnovi izvlečka čistilnih sadežev milnega drevesa. Zato učinkovito očisti kožo, odstrani tudi vodoodporna ličila za oči in pomiri kožo ter olajša občutek napetosti.
Micelarno vodico uporabljam zjutarj in zvečer. Zjutraj zato, da rahlo osvežim kožo, zvečer pa jo uporabljam kot drugi korak pri odstranjevanju make upa.
Micelarna vodica je brezbarvna, prav tako nima nobenega posebnega vonja. Dozira se jo zelo natančno, saj je, potem ko odvijete pokrovček notri ena majhna luknjica, ki vam olajša doziranje vodice, da se vam ne ulije iz embalaže.
Sama vsakodnevno nosim make up in vodoodporno maskaro, katero ne očisti ravno najbolj učinkovito, je le potrebno malenkost več truda. Ves ostali make up pa odstrani brez večjih težav, moje mešane kože ne zateguje prav nič, moji koži pa nudi občutek ugodja in svežine.



AVON VODICA ZA OBRAZ Z VRTNICO


Embalaža : 
Embalaža je plastična, prav tako prozorna in lahko spremljamo, koliko tekočine nam je še ostalo.
Kupila sem jo za 2,10€ za 150ml, cena pa prav tako lahko variira glede na kataloško obdobje.

Moje izkušnje : 
Tudi ta vodica je brezbarvna, a ima nežen, popolnoma nevsiljiv vonj po vrtnicah, ki ga obožujem. Formula vsebuje vrtnično vodo, deluje blagodejno in vlažilno ter ne vsebuje alkohola. Nudi takojšnjo osvežitev in vlaženje. Uporabljam jo tako zjutraj kot zvečer kot tonik pred nanosom nočne in dnevne kreme. Kot vodico za čiščenje pa je nisem uporabljala. Kožo kar dobro navlaži in ji nudi osvežujoč občutek, moje kože ne zateguje kar je en velik plus.
Vodico sem nanašala na obraz s pomočjo bombažne blazinice.






AVON ULTRA COLOR RDEČILO ZA USTNICE
BURNISHED RED
GOLDEN NUDE


V moji nakupovalni košarici sta se znašla nova odtenka ultra color rdečila za ustnice, in sicer golden nude in burnished red, ki sta odlična odtenka, primerna za jesenski čas.
Prav tako kot ostaloa avonova rdečila, sta tudi ta nahajata v čudoviti črni embalži z dodatkom golden rose obrobe, kjer piše avon. Na vrhu pa ima šminka prozorno majhno okence, skozi katero se da videti odtenek šminke.


Obe šminki sta zelo kvalitetni, njuna odlična lastnost je dobra pigmentiranost, saj sta za optimalno barvo na ustnicah potrebna le dva sloja šminke. Tudi obstojnost je kar dobra, če vmes ne pijemo in ne jemo se na ustnicah obdržita nekje 3-4 ure.


Golden nude je prelep zlato nude odtenek, ki pa se mi zdi, da meni ne paše najbolj. Na ustnicah izgleda svetlo rjava z dodanim zlatim leskom, ki pride na ustnicah zelo lepo do izraza.
Burnished red je moj ljubše, temnejši rdeči odtenek, ki krasno poudari ustnice.



Izmed vseh stavri me je najbolj navdušila rdeča šminka,medtem ko se mi ostale stvari niso zdele nič posebnega, micelarna vodica je kar dobra, se z njo da dokaj enostavno odstraniti make up, prav tako je primerna za večino tipov kože, edino za zelo suhega bi lahko bila neustrezna. Tudi rožna vodica ni nič posebnega, kožo kar dobro navlaži, če nimate dehidrirane ali zelo suhe kožo, potem je bolje da posežete še po kakšnem negovalnem olju za obraz.
Pa ve, drage bralke, ste že preizkusile kaj od predstavljenega ? Kateri avonovi izdelki so vam najljubši ?
Vesela bom vsakega komentarja, objavo pa lahko delite na družabnih omrežjih.






Najlepša hvala za branje,
Rebeka



3 komentarji

  1. Tudi jaz obožujem Avon. Ima zelo dobre izdelke, ki imajo tudi dobre cene, sploh ker imajo vedno neke akcije :). Njihove šminke so meni en izmed najljubših makeup izdelkov. Trenutno sem obsedena z 3d Plumping šminkami. Zelo všeč mi je ta odtenek Golden Nude. Čisto po mojem okusu :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz imam tudi zelo rada avon, pa res v vsakem katalogu je nekaj novega. Jaz pa teh 3D šmink še nisem sprobala. Meni je pa bolj všeč rdeč odtenek.

      Izbriši