Catrice Alluring Reds

Lep pozdrav !
Z današnji dnem smo že vkorakali v praznični december, ki mu vladata predvsem čudovito vzdušje, ozračje diši po cimetu, jabolkih in klinčkih. Naši najmlajši komaj čakajo prihod treh dobrih mož, mi odrasli pa zavzeto nakupujemo božična darila za naše najdražje. Predvsem zaradi malenkosti je praznični december še lepši, po vseh večjih mestih se prižigajo lučke, ki dodaju mestu še bolj čudovit pridih. Jaz pa vam bom v tej objavi predstavila še eno praznično omejeno kolekcijo, in sicer Catrice Alluring Reds. 
Če vas zanima, kaj vse zajema ta kolekcija pa le pozorno berite naprej.




Catrice Alluring reds tekoči šminki
01 Moulins`s Rouge
02 Brigitte Bordeaux

Priznati moram, da me kolekcija v predogledu ni preveč pritegnila, saj ni vsebovala nič drugega kot samo šminke in lake za nohte, ampak ko sem v našem mullerju zagledala polno stojalo sem se nemudoma morala odločiti za vsaj eno šminko, a so z menoj domov odšle dve tekoči šminki in ena mat.
Izbrala sem odtenka 01 Moulin`s Rouge in 02 Brigitte Bordeaux. Ta svetlejša je bolj nežen mauve odtenek, medtem ko je Brigitte Bordeaux bolj pink, a ne preveč kričeča. Sama tekstura šmink je zelo gladka in se enostavno nanaša. Zelo mi je všeč pigmentiranost, ki je vsekakor boljša kot pri tistih tekočih šminkah, ki so v redni prodaji, pa tudi sam aplikator mi je precej boljši. Sama embalaža se mi ne zdi nič posebnega, pač palstična embalaža z odpiranjem na navoj. 
Na ustnicah pa tekoči šminki nista preveč obstojni, saj na ustnicah zdržita le kakšni dve uri, če vmes pijem in jem, prav tako dokaj hitro zbledita in je potreben kakšen popravek na tri ure.
Zelo pa mi je všeč, da moje suhe ustnice zelo dobro vlažita, saj jim tudi v teh hladnejših in do kože neizprosnih mesecih nudita dovolj vlage.




Odtenek Moulin`s Rouge je bolj nežen mauve odtenek, ki ustnicam nudi bolj nežno obarvanje. Primerna je za tiste, ki imate rade nude odtenke.



Odtenek Brigitte Bordeaux je klasične pink barve, nič preveč kričeč. Primeren ja za vsak dan, odlično dopolni naraven nude make up. 




Catrice Allurin Reds Mat šminka
03 M-Attempt to Conquest

Nisem se mogla upreti nakupu mat šminke, ki jih v svoji zbirki nimam veliko. Ta šminka je bila zame eno veliko prijetno presenečenje, saj je zelo kvalitetna.
Že sama embalaža deluje zelo prefinjeno in praznično, saj je prelepe srebrne barve, izstopa pa čudovit svetleč srebrn napis. Sama šminka nima nobenega posebnega vonja, kar mi je bolj všeč kot če bi imela moteč vonj po nečem umetnem.
Sama pigmentacija šminke je izjemna, saj sta za optimalno barvo na ustnicah potrebna le dva sloja šminke, tudi obstojnost je precej dobra. Na ustnicah zdrži precej dolgo, če vmes ne pijem in ne jem, v nasprotnem primeru se na kozarcu kaj hitro vidijo sledovi šminke, ampak glede na ceno se ne bom pritoževala. 
Sam finiš ni klasični mat, po mojem mnenju je bolj satenast. Ljub sovjem finišu pa šminka prav tako ni prav nič izsušujoča, kot gre pri takšnih šminkah pričakovati. 
Ta šminka bo odlično dopolnila vsak novoletni make up videz.





Čisto na koncu vam pokazala še swatche, kako vse tri šminke dejansko izgledajo.




Seveda je bilo možno v tej kolekciji kupiti še več stvari, in sicer še eno tekočo šminko v odtenku 03 Marilyn Monrouge, še dve mat šminku v odtenku 01 M- attraction in 02 Striking M-attitude, balzam za ustnice in lake za nohte.
Kaj pa je vam, drage bralke iz te kolekcije najbolj všeč ? Kaj ste kupile ? 
Vsakega komentarja bom zelo vesela, objavo pa lahko tudi delite na družabnih omrežjih.







Najlepša hvala za branje,
Rebeka

4 komentarji

  1. Joj, mat šminka je noro lepa! Trenutno iščem nekaj podobnega, zagotovo jo bom šla preverit :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Poglej na click2chic, muslim da še majo skoraj celo kolekcijo !

      Izbriši