Catrice Treasure Trove LE


Lep pozdrav !
Tudi mene je povsem očarala ena izmed zadnjih catrice omejenih kolekcij, in sicer Treasure trove, ki tokrat črpa navdih iz bleščečih dragih kamnov. Že par mesecev nazaj sem v test prejela dve šminki, sama pa sem naknadno kupila še rdečilo.
Če vas zanima, kako so se stvari obnesle pa le berite naprej.





CATRICE TRASURE TROVE ŠMINKI
C01 JEWEL DAZE
C02 CAVIAR AND CHAMPAGNE


V test sem prejela ti čudoviti šminki v nude odtenku C01 jewel daze in koralni odtenek C02 caviar and champagne. Najprej me je pri šminkah pritegnila čudovita embalaža, ki je v krasni praznični zlati barvi. Na vrhu embalaže pa sem zagledala res lep in prazničen motiv zvezdic, ki kar kličejo po praznovanju božiča in novega leta, pravzaprav celotna kolekcija deluje praznično prefinjeno.


Svetlejši, nude odtenek ima mat efekt. Sama imam sicer dokaj suhe ustnice in pred nanosom mat šminke vedno uporabim labelo, da mi ustnic šminka ne izsuši preveč. Odtenek je zelo nežen, vendar je na ustnicah vseeno dokaj dobro opazen. Šminka je dokaj dobro pigmentirana, ustnic pa ne zlepi. 
Obstojnost je dobra, če vmes ne pijemo in ne jemo zdži na ustnicah 3-4 ure, v nasprotnem primeru je obstojna krajši čas.

Odtenek C02 je bolj živahni jesenski odtenek, je predvsem marelične barve s kančkom rdeče. Ta šminka v nasprotju s svetlejšo nude ni mat, ampak je bolj kremna. Vseeno pa ustnic med seboj ne zlepi. Deluje malenkost bolj živahno in popestri obraz. Zelo dobro je pigmentirana, potreben je že samo en sloj šminke, obstojnost pa je enaka prejšnji šminki, se pravi 3-4 ure.
Cena šminke je 4,29€.






CATRICE TREASURE TROVE RDEČILO ZA LIČKA
C01 CAVIAR AND CHAMPAGNE


Iz te kolekcije me je pritegnilo k nakupu še krasno rdečilo za lička. Prav tako kot embalaža šminke, ima to rdečilo odtisnjen krasen motiv zvezdic, katere pa se ne uničijo tako hitro. Ostanejo opazne še prvih par uporab.


Rdečilo je krasne marelične barve z dodanim zlatim sijajem, na prvi pogled je mogoče opaziti veliko drobnih bleščic, ki pa na obrazu niso tako zelo opazne. Sama tekstura rdečila je zelo mehka in se brez težav oprime ščetin čopiča. Tudi pigmentiranost je zelo dobra, dovolj je že en rahel poteg s čopičem za zadostno količino rdečila. Tudi obstojnost je zelo dobra, rdečilo se na obrazu obdrži celih 6 ur, nato pa začne malenkost bledeti, ampak je na obrazu še vedno opazna barva. Ličkam podari krasno svežino in jih nežno poudari.


Cena rdečila je 4,69€ za 9,18g izdelka, porabiti pa ga je treba v dvanajstih mesecih po odprtju.




Seveda je bilo možno v kolekciji kupiti še veliko drugih stvari. Na voljo so še paletka senčil za oči, tekoči svinčnik za oči v zlati barvi, zlati kompaktni puder, šminka v odtenku C03 Treasured Twinkles in pa štrije laki za nohte.
Kaj pa ve drgae bralke, kaj je pa vam iz te kolekcije najbolj všeč ? Ste si kaj privoščile ? Vesela bom vsakega komentarja, lahko pa objavo delite na družabnih omrežjih.









Najlepša hvala za branje,
Rebeka

2 komentarja

  1. Rdečilo mi je všeč, šminki me pa nista prepričali v trgovini :). Sem si kupila osvetljevalec oz. gold powder in zlat eyeliner, ki bo verjetno prav prišel za kak prazničen makeup :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je marelična šminka ful všeč, zlati puder sem swatchala v trgovini pa mi ni bil nič posebnega. Komaj čakam pa tvojo objavo o tej kolekciji

      Izbriši