Essence Valentine - who cares ? LE

Vedno skupaj : bestike ! Nova essence trend kolekcija `valentine - who cares ?` v februarju 2016 pozdravlja drugačno valentinovo. Divje, uporniško in sproščeno; prekinjamo s staro tradicijo in posvečamo dan ljubezni najboljši prijateljici. To pomeni : veliko akcije in zabave za obe ! Drzni izdelki v intenzivnih rdečih, modrih in črnih barvah. Favoriti : umetne trepalnice v dveh različicah in umetni nohti v dizajnu salonarjev. Tattoo štampiljka s simbolom večnosti ustvari trendi BFF tattoo in omejena sadno-sladka dišava izvabi uporniško kraljico, ki biva v vsakem dekletu. Sestre pred fanti ... z essence !





Essence valentine - who cares? - senčilo v stiku smokey eyes
Smooth looks. Kremno senčilo v svinčniku se enostavno nanaša on zabriše. Za izjemen smokey eyes look v metalik bež ali sijoče kaki odtenku.
Na voljo v 01 Love is in the air - don`t breathe in 02 l.o.v.e. blah blah blah
MPC : 2,79€






ESSENCE VALENTINE - WHO CARES? - KREMNI SVINČNIK ZA OČI SMOKEY
No limits. Kremast eyeliner  s stožčasto konico zagotavlja razburljiv smokey eyes look v intenzivni črni barvi. Zaradi koničaste oblike konice, svinčnika ni potrebno šiliti.
Na voljo v 01 sisters before misters.
MPC : 2,19€





ESSENCE VALENTINE - WHO CARES? - UMETNE TREPALNICE
Lashes in love ! Umetne trepalnice v dveh edinstvenih različicah zagotavljajo dramatičen, zapeljiv look.
Na voljo v 01 good girls go to heaven... in 02 ...bad girls go everywhere
MPC : 3,29€





ESSENCE VALENTINE - WHO CARES? - TEKOČA ŠMINKA
Rockin` red. Tekoča šminka združuje prekrivnost šminke in sijaj glosa. Svetlo in temno rdeča za najlepše ustnice.
Na voljo v 01 crew love is true love in 02 i`m not into roses
MPC : 2,79€




ESSENCE VALENTINE - WHO CARES? - BREZBARVNI PUDER ZA FIKSIRANJE
Heart-to-heart. Kompaktni puder z mehko, brezbarvno teksturo utrdi make-up in matira polt. Z medsebojno povezanimi srci in zvezdicami na površini teksture.
Na voljo v 01 guys allowed, NOT!
MPC : 3,29€






ESSENCE VALENTINE - WHO CARES? - LAK ZA NOHTE
Nail crew. Štirje laki za note - kaki in rdeč s semi-mat lateks zaključkom kot tudi moder in bež z metalik zaključkom - ponujajo kombinacijo barve in efektov, ki spremenijo nohte v pravo pašo za oči.
Na voljo v odtenkih 01 l.o.v.e. blah blah blah, 02 talk to the hand, 03 crew love is true love in 04 love is in the air - don`t breathe.
MPC : 1,99€





ESSENCE VALENTINE - WHO CARES? - SAMOLEPLJIVI UMETNI NOHTI
Visoke pete za nohte. Bodite v trendu s kul samolepljivimi nohti v obliki mandlja in dizajnu salonarjev. Preprosto izberi velikost umetnega nohta in na naslednji zabavi poskrbi za senzacijo.
Na voljo v 01 fly off cupid!
MPC : 3,29€






ESSENCE VALENTINE - WHO CARES? - TATTOO ŠTAMPILJKA FACE&BODY
Do večnosti in naprej. Vsa dekleta in njihove najboljše prijateljice lahko s tattoo štampiljko ustvarijo ujemajoč tatto za telo in obraz. V nasprotju s prijateljstvom, je tattoo obstojen samo kratek čas.
Na voljo v 01 sisters before misters.
MPC : 2,19€






ESSENCE VALENTINE - WHO CARES? - TOALETNA VODA LIKE A REBEL QUEEN
Divja stvar. Sadno-sladka, sveža in drzna, ta dišava zagotovo prebudi uporniško kraljico v vseh lepoticah na zabavne trenutke z najboljšo prijateljico. Poskočna zgornja ota vsebuje tangerine, sladko jabolko in hruško, ki se s slivo in praženimi mandlji združijo v osrednji noti ter dišavi dodata dotik sladkosti. Osnovna ota s sandalovino, mošusem in sladkim korenom je globoka kot dolgotrajno prijateljstvo.
Na voljo v 10ml steklenički.
MPC : 3,49€










Essence valentine - who cares? bo v drogerijah DM in Tuš, parfumerijah beauty world, drogeriji E.Leclerc Ljubljana in Maribor, drogeriji Ilirija, spletni trgovini click2chic ter ostalih prodajnih mesti na voljo v začetku februarja 2016.





Kaj pa ve, drage bralke, kaj je pa vam najbolj všeč iz prihajajoče kolekcije ? Že imate kaj nagledano ? Vsakega komentarja bom zelo vesela, lahko pa objavo tudi delite na družabnih omrežjih.








Najlepša hvala za branje,
Rebeka








2 komentarja