Kozmetika Vipera


Lep pozdrav ! 
Danes bo govora o poljski znamki kozmetike Vipera, ki sem jo z radovednostjo preizkušala že od konca decembra naprej, ko sem si od znane slovenske blogerke Lane Špital ogledala super video, kjer je bila tudi ona navdušena nad njihovimi ličili. Prav zaradi tega pa se nisem mogla več upret in sem si preko spletne strani www.dragocena.si naročila spider maskaro, tekoči korektor in fotokromatski puder.





VIPERA PHOTOMODEL FOTOKROMATSKI TEKOČI PUDER
11 EBONY ELLE

Ta fotokromatski puder je prvi pristal v moji virtualni nakupovalni košarici predvsem zaradi njegovega zanimivega imena.
Tekočo podlago prejmete v plastični črni embalaži z doziranjem na pumpico, ki omogoča enostavno in natančno doziranje pa še bolj higienska je.
Vonj pudra spominja na kozmetičen, a ni prav nič vsiljiv.
Vsebuje hialuronsko kislino za navlažitev kože, estre jojobe za pomirjanje, fotokromatske pigmente za prekrivanje in 3D silikone za glajenje.
Tekstura pudra je dokaj gosta in mehka, saj ko sem jo dozirala na roko se ni nič razlil ali začet polzet po roki. Tekočo podalgo ponavadi nanašam tako, da si eno do dve kaplici nanesem na roko in nato s prstom na obraz natapkam manjše pikice nato pa vse skupaj zabrišem s čopičem ali pa z mojo real techniques gobico. 
Kljub gosti teksturi pa na obrazu deluje zelo lahkotno in ni maskast, koži nudi malenkost vlage, primeren pa je za vse tipe kože, čeprav ga jaz na zelo mastni koži jaz raje ne bi uporabljala.
Tekočo podlago vsekakor odlikuje tudi odlična prekrivnost, saj odlično zakrije manjše nepravilnosti na obrazu, takoj po nanosu se zlije s kožo in pusti brezhiben in gladek videz.
Čez čas na mojem obrazu malenkost oksidira, vendar neopazno, tudi obstojnost je dobra saj se ob uporabi fiksatorja za make up obdrži na obrazu res cel dan. Ponavadi ga nanesem na obraz okoli osme ure zjutraj, brezhibno pa je videti še okoli pete ure popoldan, prisoten pa je manjši sijaj na koži.

V spletni trgovini je na voljo devet odtenkov, zraven naročenega pa prejmete še vse vzorčke v malih posodicah, da jih prej preizkusite, da vidite, če vam odtenek tekoče podlage ustreza, kar mi je zelo všeč, saj v marsikateri spletni trgovini ni več možno vračati odprtih izdelkov.

Cena za tekočo podlago je 12,20€, za to ceno pa dobite 30ml tekoče podlage.





VIPERA TEKOČI KOREKTOR
02 NATURAL

Vsekakor sem morala v košarico dodati še nov korektor na palčki, kjer sem se uštela pri izbiri odtenka, saj sem mislila da bo pretemen za moj ten kože, a je bil strah odveč saj se je ob prvem nanosu zlil z mojo kožo in kljub temu, da je temnejši odtenek ni pretemen za moj srednje svetel obraz.
Korektor sem prejela v lični plastični, prozorni embalaži s črnim pokrovčkom na navoj.
Razočarana pa sem nad aplikatorjem, ki je v obliki palčki in je proti koncu malenkost ukrivljen, a je nekako preveč okoren in se ne da z njim zajeti zadostno količino korektorja. Za korekcijo predela pod očmi sem morali trikrat do štirikrat ponovno zajeti večjo količino korektorja.
Kljub razočaranju nad aplikatorjem pa me je razveselila dobra prekrivnost, ki je bila le še pika na i predhodnemu nanosu pudra, saj je odlično zakril še zadnje nepravilnosti, ki so ostale na koži.
Tekstura je dokaj gosta in se da lepo nanašati in zabrisovati, za kar najraje uporabim kar mini ebelin gobici za zabrisovanje korektorja.
Formula je obogatena z vitamini, ki poskrbijo za mladostno in sijočo polt.

Zraven odtenka 02, so še na voljo svetlejši 01 Fair, 03 Green, ki nevtralizira rdečico, 04 Illuminating, ki je namenjen osvetljevanju oči in ustnic in 05 Special, ki ima poseben bronzing učinek.

Cena korektorja v spletni trgovini je 8.90€, za to ceno pa prejmete 8g izdelka.









BLACK IS BLACK SPIDER VOLUMINATOR
 MASKARA ZA DOLGE IN GOSTE TREPALNICE

Prav tako nikoli ni preveč maskar, zato se je koz zadnja mojemu spletnemu nakupu pridružila še spider maskara za dolge in goste trepalnice.
Embalaža je naravnost krasna kombinacije črne in zelene , ki maskari takoj podarita nekakšen dramatičen videz oziroma rečeš samo vau.
Zelo luškan je tudi napis na embalaži, ki je obvezno dekoriran s pajkovo mrežo.
Krtačka je plastična in je zelo zanimivo oblikovana, saj nekako spominja na pajkove nogice, čeprav meni nikakor ne deluje tako.Ščetine poskrbijo, da so trepalnice razčesane, ločene in oblikovanje, brez sprijemanja.
Maskara je za moje pojme neverjetna, saj jih obenem zgosti in jim podari volumen za čudovito odprte oči, hkrati pa jim podari intenzivno črno barvo.
Maskar je brez grudic, prav tako se ne packa. Jaz sem potrebovala le en nanos na moje trepalnice, sem pa to maskaro kombinirala tudi z essence forbidden volume maskara topcoat, ki pa je trepalnice še malenkost zgostila.

Maskaro in še polno drugih različic najdete v spletni trgovini za 9,40€, za to ceno pa prejmete 7ml izdelka.









Za konec naj povem, da sem nad vsemi prejetimi izdelki prijetno presenečena, še posebej nad maskaro, medtem ko me je tekoči korektor pustil malenkost hladno.

Pa ve, drage bralke, že poznate to znamko kozmetike? Ste že kaj preizkusile?


Najlepša hvala za branje.








WITH LOVE,
REBEKA

3 komentarji

  1. Midve imava pa isti okus za izgled bloga:), upam, da te bo manj hecal kot mene. Velik, velik več težav kot prej imam, pa je bilo do januarja vse ok in kul, zj imam pa večkrat težavo v kodah. Če te kj zafrnke javi,če bom znala pomagat, z veseljem, ampak upam, da ne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. upam, da nisi jezna ker sem dala isto predlogo sploh nisem vedla da imaš ti takšno :) Upam pa, da nebo nobenih težav.

      Izbriši
  2. Midve imava pa isti okus za izgled bloga:), upam, da te bo manj hecal kot mene. Velik, velik več težav kot prej imam, pa je bilo do januarja vse ok in kul, zj imam pa večkrat težavo v kodah. Če te kj zafrnke javi,če bom znala pomagat, z veseljem, ampak upam, da ne.

    OdgovoriIzbriši