Moja zbirka senčil za oči



V današnji objavi vam bom predstavila mojo zbirko senčil za oči, ki se je z leti precej razširila. V zbirki prevladujejo predvsem Makeup Revolution paletke senčil saj sem nad njimi resnično navdušena, saj so so za svojo ceno izjemno kvalitetne.
Če vas zanima, katere paletke imam v svoji zbirki pa le berite naprej.




Makeup Revolution



1.) Iconic 3 paletka


Ta iconic 3 paletka je moja nasploh prva paletka in prva, ki sem jo kupla od Makeup revolution. Vsebuje čudovite roza odtenke, ki jih imam najraje. Zadnje čase sem jo pa sicer malo zanemarila. Uporabljam pa jo najraje v kombinaciji z z živimi odtenki šmink.


2.) What are you waiting for paletka


Tudi ta paletka je v moji zbirki že kar nekaj časa, izbrala sem jo predvsem zaradi nude odtenkov in pa tudi zato, ker vsebuje tudi manj roza odtenkov (ja morem met kako malo manj roza paletko). 


3.) Girl panic paletka


To paletko pa uporabljam najmanj, pa ne vem zakaj saj ima zelo lepe odtenke. Vsebuje predvsem rijave in roza senčke.

4.) Unicorns unite paletka


To paletko sem kupila zaradi kombinacij drznejših odtenkov, saj si na začetku še nisem upala nositi drugih odtenkov kot nude.



5.) I am in love paletka


Ta paletka je ena izmed starejših malo bolj uporabljenih, saj je primerna tudi za večerne makeup look-e, še zdaj rada posežem po njej.


6.) Affirmation paletka


Ta paletka je ena izmed novejših in jo prav rada uporabljam, čeprav je šele sedaj v jesenskem času prišla v poštev.


7.) Mermaids forever paletka


Ena izmed mojih najljubših paletk, najraje sem jo uporabljala letos poleti saj se da kombinirat čudovite barvne kombinacije.




Essence senčke


Moja zbirka essence senčk je precej manjša, saj nisem preveč navdušena nad njihovo obstojnostjo na vekah.
Vsekakor pa so me prijetno presenetila senčila iz kolekcije Urbaniced, medtem ko sta me paletki iz kolekcije happy girls are pretty kar malo razočarale. Ta svetlejša paletka pride vekah res ful presvetlo, temnejša je sicer malo boljša a je kljub temu obstojnost slaba.


Freedom makeup senčke


Pred kratkim se je moji zbirki senčil pridružila še znamka freedom makeup. Ta mala paletka je ful luškana (me spominja na iconic 3). Mi je ful všeč, da je tak majhna saj jo lahko vzamem vsepovsod. Tudi tri manjše senčke so super, predvsem vijolična je na vekah ful lepa.



Catrice senčke


Od catrice sem si privoščla samo dve paletki, absolute rose me je razočarala glede pigmentiranosti tudi barve mi na vekah niso nič posebnega, medtem ko me deluxe paletka prijetno presenetila, saj vsebuje lepe nude rjave odtenke, ki jih ful rada uporabljam.



Deborah paletka


Zaadnje čase se navdušujem na to secrects of the smoky eye paletko v rozastih odtenkih. Ful mi je všeč embalaža, še bolj pa odtenki, ki se nanašajo brez problemov, obstojnost je super pa še praktično majhna je. Odtenki so pa itak roza, ki jih imam rada.












Tako, to je moja celotna zbirka senčk za oči.
Katera je pa vam najbolj všeč ?











Najlepša hvala za branje,
Rebeka

2 komentarja

  1. Tudi jaz obožujem nude odtenke, dejansko paletk z živimi barvami kot so rdeča, modra ali rumena nimam več. Enostavno sem mnenja, da mi žive barve ne pašejo in z njimi izgledam čudno. Verjetno jih ne vem pravilno nanesti, to bo to. :)

    Drugače pa super zbirka.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi jas na zacetku nisem upala nosit živih odtenkov, zaj sem se pa kar opogumla da se mi da niti ne izgledajo tak slabo na meni.

      Izbriši