New in #Oktober 2015

Bi radi videli moje oktoberskee pridobitve ? Ta mesec sem nakupovala malo manj, a se vseeno nisem mogla upreti nekaj malenkostim. Ta mesec je prav tako bila prva lepotna blogerska konferenca, ki pa se je žal nisem mogla udeležiti, po slikah soblogerk pa je videti, da so se imele super odlično. Upam na ponovitev naslednje leto ! Nekaj sem nakupovala preko interrneta, nekaj pa tudi v najbližjem dm-u. 
Če vas zanima kaj vse sem nakupila, pa le berite naprej.






Preko spletne strani feelunique.com sem naročila par bourjois dobrot, ki sem si jih želela kar nekaj časa.
Bourjois rouge edition velvet šminke so končno tudi moje. Naročila sem tri odtenke, od tega dva nista na voljo v Sloveniji. So hap` pink, don`t pink of it in nude-ist so bili moja izbira odtenkov. Šminke so ene izmed najboljših v moji kolekciji, edino kar me moti je precej moteč vonj.
Naročila sem še Bourjois sweet kiss gloss v odtenku 06 Cart Rouge. Sicer že imam en svetlješi odtenek, a mi je ta ljubši predvsem zaradi intenzivnejše barve in boljšega jesenskega odtenka.
Prav tako se je v virtualni košarici znašla zelo pohvaljena Real Techniques Miracle Complexion gobica, ki je tudi mene navdušila že pri prvi uporabi, saj je res zelo mehka in se da z njo res lepo delati.



Od catrice sem ta mesec prejela v test dve šminki iz prihajajoče kolekcije treasure trove. Šminki sta me navdušili predvsem s čudovito zlato embalažo s potiskom zvezdic. Dobila sem odtenka 01 in 02, od katerih mi je ljubši 02, ki je čudovite marelične barve.



Tudi od avona sem si ta mesec privoščila nekaj dobrot.
Avon nutra effects micelarna čistilna vodica, ki je primerna za vse tipe kože, se zelo dobro obnese, saj očisti večino ličil, le revlon colorstay malce težje.
Vzela sem tudi rožno vodico, ki je bila ta mesec znižana, mi je pa všeč, ker lepo navlaži kožo, hkrati pa zelo lepo a nežno diši po vrtnicah.
Pri avonu so izdali tudi tri nove odtenke ultra color rdečila za ustnice. Vzela sem dva, in sicer odtenka golden nude in burnished red.
Kot zadnje je v košarici pristala moja stalnica, depilacijska krema za obraz z osladom, ki odstranjuje nadležen puhek na obrazu.



Pri alverde so ta mesec na trg lansirali novo omejeno kolekcijo Oriental bazaar. Privoščila pa sem si olje za ustnice, šminko in obe senčili za oči. Najljubši mi ni noben izdelek, a če bi mogla enega izpostavit bi bila to šminka.



Eden izmed mojih najljubših nakupov ta mesec je bil iz spletne strani kozmetike Afrodita, kjer sem naročila kar nekaj dobrot.
Oljni gel za prhanje mystic argan je bil ponoven nakup, saj me je zelo navdušil, prdvsem z vonjem in bogato teksturo.
Novost v njihovi spletni strani je bilo arganovo oljno tekoče milo, ki prav tako božansko diši kot gel za prhanje. Prav zaradi tega razloga se nisem mogla upreti nakupu.
Še dve novosti, in sicer arganovo olje za lasne konice, nad katerim sem prav tako navdušena, saj izjemno diši, dodano mu je tudi kokosovo in jojobino olje. Čudovit vonj se na mojih laseh obdrži kakšen dan.
Na koncu pa še extra sensitive intimno milo, ki pa ga še nisem uspela preizkusiti, saj še morem orabiti avonovega.



Po priporočilu soblogerk sem prvi nakup opravila na spletni strani Yankee candle Slovenija. Naročila sem pet majhnih svečk, in sicer soft blanket, vanilla satin, amber moon, fresh cut roses in shea butter. Nad svčkami sem zelo navdušena, saj res odišavijo celoten prostor, med najljubšimi so mi pa sof blanket in vanilla satin.



V dm-u sem prav tako kupila dve dišečki svečki Glade, ki spreminjata barvo z različnima vonjema. Ena je bol poletna s svežim vonjem in čudovitim motivom plaže, zimska s čudovitim motivom kamina pa diši po jabolkih in cimetu.



Kot zadnje pa sem končno dobila Catrice prime&fine contouring paletko v odtenku 020 Warm Harmony, ki pa me ni navdušila, saj je pigmentiranost precej slaba. Potrebnih je več kot tri potege s čopičem za optimalno pigmentiranost.







Tako, to je bil moj nakup meseca oktobra. Poskušala sem se izogniti pretiranemu zapravljanju, ampak mi v neki meri ni uspelo. Najbolj sem bila navdušena nad afroditinimi izdelki, ki res nikoli ne razočarajo.
Vljudno vas vabim h komentiranju, saj bom vsakega komentarja zelo vesela. Če vam je objava všeč, pa jo lahko delite na družabnih omrežjih.






Najlepša hvala za branje,
Rebeka

4 komentarji

  1. Uh, prime and fine je mene totalno razočaral..Glede zapravljanja pa ja, se podpišem. Bolj kot šparam, več zapravim. Razmišljam o kakem blogerskem mesecu z vsem, kar imam že doma. Brez enega samega nakupa :)

    Mikela iz www.lovingfromberlin.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa če je skos nekaj novega pa se je težko upret nakupu ! <3

      Izbriši