Ocena : Herbio zeliščna krema za uravnoteženost kože

Pozdravljene, lepotičke !
Zopet imam za vas oceno, in sicer tokrat o zeliščni kremi za uravnoteženost kože slovenske znamke Herbio.

Ste že slišali za znamko Herbio?
Gre za slovensko znamko, ki je narejena na zeliščni osnovi in v celoti izdelana v EU, prav tako izdelki niso testirani na živalih kar je še en velik plus. 





Krema je primerna za nego mešane kože. Odlična je kot dnevna nega, saj je zelo lahka in koži omogoča dihati, ne vsebuje pa zaščitnega faktorja, zato bi jo v poletnih mesecih priporočila po predhodni uporabi kreme z zaščitnim faktorjem, da preprečimo prezgodnje staranje naše kože. 
Krema je bele barve, zelo lahkotne in mazljive teksture, v kožo se vpije zelo hitro po nanosu in za seboj ne pušča mastnega filma. Prav tako nima nekega posebnega vonja, ki bi bil moteč ampak je čisto naraven, rahel vonj po zeliščih.

Končni izgled je rahlo matiran videz, vendar ne preveč da bi izgledali umetno. Vsebuje naravni vlažilni faktor na osnovi medu, olja jojobe ter breskovih koščic.
Kremo sem vsako jutro in vsak večer nanesla na očiščen in tonificiran predel obraza in vratu, na koncu pa sem jo še nežno vmasirala, da se je bolje vpila.
Po dveh mesecih uporabe sem opazila, da se je moja sicer ne preveč zahtevna koža s tu pa tam majhnimi mozoljčki začela popravljati. Čeprav nikoli nisem imela zelo mastne kože, da bi se mi zelo svetila sem vseeno opazila, da se je moja koža po daljši uporabila še manj svetila, saj je naravno uravnotežila delovanje kože. 
Mozoljčke so sicer še nastajali, ampak v veliko manjšem obsegu pa še to bolj v obdobju mesečnega perila.
Koža je po daljši uporabi postala gladkejša in ni bila več tako občutljiva na nastanek nečistoč, prav tako se je normaliziralo izločanje sebuma.
Že nastale mozoljčke je krema pomirila, s pomočjo alkmene sticka proti mozoljem so mozoljčki še hitreje izginili.









Kremo bi priporočila osebam z mešano kožo, z manjšimi nečistočami na njihovem obrazu. 
Kremo lahko kupite za 16,00€ na njihovi spletni strani, vendar pazite, ta krema je sedaj na voljo v novi preobleki z novim imenom. 
Po novem se imenuje Krema za obraz breskev, zraven pa prilagam še sliko, kako izgleda v novi preobleki.







Pa ve, drage bralke, kako vam je všeč ocena ? ste same že kaj preizkusila kozmetiko znamke Herbio? Vsakega komentarja bom zelo vesela.

Najlepša hvala za branje.






WITH LOVE,
REBEKA

Ni komentarjev