Ocena : Essence Wake Up Spring LE

Pozdravljene lepotičke !
Ponovno imam za vas pripravljeno oceno, tokrat bom govorila o posebni essence omejeni kolekciji s katero se poslavljamo od zime in pozdravljamo prihod pomladi. Z izdelki iz te koloekcije lahko poustavarimo čudovit pomladnih look v barvah marelične, roza, barve sivke in mint. Jaz sem si iz te kolekcije privoščila samo tri stvari, čeprav je bila celotna kolekcija veliko bogatejša.
Če vas zanima, kako so se obnesli posamezni izdelki pa le berite naprej.





ESSENCE WAKE UP SPRING RDEČILO ZA LICA
02 bYE-BYE WINTER!

V to rdečilo sem se zagledala že v predogledu, saj se luštno odpira spodaj pa skriva luštno ogledalce in ljubko motivacijsko sporočilo smile, you look gorgeous, ki te že zgodaj zjutraj spravi v dobro voljo.
Sama embalaža je klasična essence embalaža, trdna in kompaktna prozorne barve, ki se z lahkoto odpira. Skozi lahko vidimo odtenek rdečila, kar pomaga pri lažji odločitvi ga kupiti ali ne.
Na prvi pogled se mi je rdečilo zdelo precej živo pink barve in sem se bala, kako bo izgledal na obrazu a je bil strah popolnoma odveč, saj se rdečilo zelo lepo zblenda v kožo in ni več sledu o kakšni živi barvi, na obrazu po nanosu deluje živahno in ličkom doda malenkost pomladne svežine.


Rdečilo je zelo lepo pigmentirano in je treba pri nanosu s čopičem kar paziti, da ne zajamemo preveč izdelka saj se kaj hitro zgodi, da izgledamo kot klovn. Tudi obstojnost je dosti boljša pri predhodnih essence rdečilih, ki sem jih imela saj s pomočjo avonovega fiksatorja za make up zdrži na obrazu po cel dan.


To rdečilo je na voljo v dveh odtenkih, na voljo je še v mareličnem odtenku 01 Hello, sunshine!. Kupite ga lahko za 3,59€, če pohitite lahko rdečilo še ujamete v kakšni prodajalni.







ESSENCE WAKE UP, SPRING! ŠMINKA V SVINČNIKU
02 BYE-BYE WINTER

Ker šmink ni nikoli preveč sem morala đe kupiti šminko v svinčniku v odtenku 02 bye-bye winter. Šminka je v obliki svinčnika, kar pomeni da lahko najprej natančno obrobimo ustnice in svinčnik uporabimo namesto črtala za ustnice nato pa še zapolnimo preostali del ustnic. Sama zelo rada uporabljam šminke v svinčniku prav zaradi te super lastnosti, ko ne rabimo uporabit še črtala za ustnice.
Šminka je čudovitega pomladno roza odtenka, ki deluje na ustnice zelo sveže in svetlo. Šminka zelo lepo zdrsi po ustnicah in v nekaj potegih zadostno obarva ustnice in jih hkrati tudi vlaži.


Obstojnost šminke je zame povprečna, nič posebnega. Na ustnicah zdrži dve do tri ure, če ne jemo in in pijemo drugače še manj.
Šminko lahko kupite še v enem odtenku, in sicer v 01 hello sunshine. Za ceno 2,49€ jo lahko ujamete še v nekaterih prodajalnah.







ESSENCE WAKE UP,SPRING ! PROSOJEN BALZAM ZA USTNICE
01 MY SWEET SPRING MELODY

Prosojen balzam za ustnice vključuje vlažilno nego s kančkom nežno roza barve, ki pa na mojih ustnicah žal ni opazna, nudi pa mojim ustnicah vlažilno nego. Uporabljala bi jo predvsem v poletnih mesecih ko se pojav razpokanih ustnic pri meni zmanjša, za uporabo pozimi pa je tistim puncam z zelo suhimi in razpokanimi ustnicami ne bi priporočala.
Na ustnicah učinke ne zdrži najbolj dolgo, saj je že po pol ure potrebno nanesti nov sloj na ustnice. Balzam lepo zdrsi in se lepo razmaže po ustnicah.



Za ceno 2,19€ ga še lahko ujamete v nekaterih prodajalnah.






Za zaključek naj povem, da sem prijetno presenečena nad rdečilom, ki zelo lepe in sveže pomladne barve, pa tudi obstojnost je zelo dobra. Seveda je bilo v kolekciji možno kupiti še več izdelkov, in sicer senčilo za oči v paleti, eyeliner svinčnik v treh odtenkih, jumbo sovetljevalec v svinčniku, čopič za rdečilo, set za nohte, pripomoček za poslikave na nohtih, nalepke za nohte, lasnice in obesek za torbico.
Pa ve, drage bralke, kakšna se vam zdi kolekcija ? Ste si kaj privoščile? Vesela bom vsakega komentarja.


Najlepša hvala za branje.




WITH LOVE,
REBEKA

4 komentarji

  1. Uuu lepa zbirka, mene najbolj prepriča to rdečilo, ker je res čudovitega odtenka. Grem pa jutri v manjšo nabavo pa bom še vidla, če si bom kaj privoščila iz te kolekcije. xx

    OdgovoriIzbriši