Predogled : Catrice Denim Divine LE

Jeans - živa modna legenda. Od robustnih delavskih hlač 19. stoletja do današnjega univerzalnega videza. Jeans se je dosledno prilagajal sodobnim gibanjem zadnjih 50 let in je zato postal eden izmed družbenih must-have kosov. Nobena druga tkanina ni tako raznolika in nobene druge tkanine oblikovalci ne uporabljajo tako pogosto kot prav jeans. Fotografije iz modnih brvi poletnih kolekcij potrjujejo, da so pajac, ozke jeans obleke v kombinaciji z ostalim jeansom trend te sezone. Nova omejena kolekcija Denim Divine iz Catrice dopolni ta look z ujemajočimi se lepotnimi izdelki.Poletni  lepotni odtenki v v elegantni zlato-roza embalaži ponujajo privlačne bronzing izdelke kot tudi širok izbor ostalih odtenkov od polnočno modre do svetlo nude in rjavih odtenkov, ter močnih sveže rdečih in koralnih nians. Absolutna lepotica te kolekcije je paleta senčil s šestimi senčili in bronzerjem v edinstveni jeans strukturi.
Denim Love - iz Catrice.





DENIM DIVINE IZ CATRICE - SENČILO ZA OČI V PALETI
Carpe denim. Šest visoko pigmentiranih pudrastih senčil za oči od svetlo nude, sveže koralne do rjave je združenih v stajliš paletki. Notranjost razkrije raznolikost svilnatih tekstur in mehak čopič.
Na voljo v C01 Injeanious.
MPC : 7,49€




DENIM DIVINE IZ CATRICE - TEKOČI EYELINER
Indigo oči. Eyeliner s temno modro, mat teksturo za dolgo obstojen rezultat, ki se ujema z denim lookom. Tanek aplikator ustvari natančno črto - idealen okvir za izjemno naličene oči.
Na voljo v C01 Dark Denim Blue.
MPC : 3,29€





DENIM DIVINE IZ CATRICE - GLOS ZA USTNICE
Za vse oblike. Za gladek in sijoč rezultat je vedno dobra stvar. Srednje prozorna, lahka tekstura nudi ustnicam rahel sijaj v koralnem in nude odenku - idealno za poletni zagorel look.
Na voljo v  C01 Women`s cut in C01 Comfort Fit.
MPC : 3,79€






DENIM DIVINE IZ CATRICE - RDEČILO ZA LICA
Okona sreča barvo. Ustavrite poletno polt s tem pudrastim rdečilom v svežem odtenku breskve. Enostaven nanos in zabrisanje, čudovito poudarjene ličnice. Končni efekt je svilnato mat. Prekrasna embalaža z atraktivnim videzom jeansa na površini teksture. 
Na voljo v C01 Stone Blushed.
MPC : 4,29€





DENIM DIVINE IZ CATRICE - BRONZER
Pešečno. Bronzing puder z mat zaključkom za naravno zagorel videz. Uporabite ga lahko tudi za senčenje obraznih potez. Zaradi edinstvenega odtisa jeansa in roza-zlate embalaže je bronzer pravi must have, ki ne bi smel manjkati v vsaki kozmetični torbici.
Na voljo v C01 Hot TANts
MPC : 5,29€





DENIM DIVINE IZ CATRICE - LAK ZA NOHTE
Pet žepov. Pet barv.Pet lakov za nohte čakam, da dopolni popoln jeans outfit : globoko polnočno moder, sveže koralen, svetlo rdeč, nežno mandljevo rjav in svetlo nude. Formula lakov za nohte izstopa z izjemnim prekrivanjem, dolgo obstojnostjo in čudovitim sijajem z ali brez efektov. Kvadratasta embalaža je je s svojim avtentičnim vzorčkom jeansa na pokrovčku prava paša za oči.
Na voljo v C01 Dark Denim Blue, C02 Fabricot, C03 Women`s Cut, C04 Comfort Fit in C05 Gold Miners.
MPC : 3,29€










Denim Divine iz Catrice bo drogerijah DM, drogeriji Ilirija, drogeriji E.Leclerc Ljubljana na voljo v aprilu in maju 2016.
Kaj pa ve, drage bralke, kako vam je všeč prihajajoča kolekcija? Si boste kaj privoščile?


Najlepša hvala za branje.








WITH LOVE,
REBEKA

4 komentarji

  1. Ni 2x za reči, da ne bo blush moj :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja tudi moj zna bit, ker je ful lepa embalaža pa še zato, ker je svilnato mat.

      Izbriši