Review : Oriflame Giordani Gold četverec senčil za oči
Divine Brown

Pozdravljene, lepotičke !
Že kar nekaj časa nazaj me je v katalogu oriflame v nakup prepričal ta čudovit četverec senčil za oči v toplih rjavih tonih, na voljo pa so bila še v sivih in vijoličastih tonih. Čeprav sem na to senčilo kar nekako pozabila, sem ga pred kratkim ko sem delala čistko v moji make up škatli, zopet privlekla na plano in se še enkrat navdušila nad tem senčilo, katerega v zadnjem času kar pridno uporabljam, saj je priročne velikosti, tudi sama kvaliteta senčk je zelo dobra.
Če vas zanima podrobnejša ocena pa le pozorno berite naprej.



Izgled
Sama embalaža senčk je čudovita, klasična in hkrati elegantna v sijoči črni barvi, ki daje pridih ženstvenosti, embalaža pa takoj izgleda kot da je višjega cenovnega razreda. 
Senčilo prejmemo v manjši, tesno prilegajoči se kartonasti škatlice prav tako v sijoči črni barvi z zlato črto na vrhu embalaže.
Odpira se zelo enostavno, v notranjosti pa se nahaja manjše a priročno ogledalce, ki svojemu namenu zelo dobro služi, čeprav sama nikoli ne uporabljam teh priloženih ogledalc.
Zraven je še priložen manjši aplikator na gobico, ki iskreno povedano ni nič posebnega in sem ga vrgla stran, saj imam veliko raje moje prave čopiče za nanašanje senčil.



Moja izkušnja 
Nad paletko sem se po prvi uporabi zelo nadušila, saj je izjemne kvalitete. Vsebuje štiri senčke, od tega eno mat in tri sijoče senčke, vse si pa lepo sledijo od najsvetlejše do najtemnejše-
.Pigmentacija senčk je odlična !  
Samo z enim potegom s prstom se je senčka več kot odlično prenesla na roko, kasneje pa še na veko, kjer nisem potrebovala več kot en nanos za izjemno pigmentacijo in čudovit izgled na vekah.
Tudi nad obstojnostjo senčk sem bila presenečena, saj so se na vekah s pomočjo mojega priljubljenega avonovega primerja za veke obdržala na vekah čez cel dan, brez da bi vidno zbledele.
Prav tako je tudi sam nanos izjemno enostaven, saj so senčke čudovito mehke teksture in se jih prav tako da brez težav zabrisovat in ustvariti prelepe prehode na vekah, edino kar je manjši minus pri teh senčkah je, da se malenkost bolj prašijo kot vse ostale senčke, ki jih imam.

Četverec senčil za oči vsebuje krasne odtenke, ki so primerni prav tako za dnevni kot večerni make up look. Sama sem kot snevni look uporabila zgornji dve senčki in ju dobro zabrisala. Za večerni, bolj eleganten look sem uporabila vse senčke, najtemnejšo sem uporabila za senčenje očesne gube in zunanjega kotička oči.












Paletka je odlične kvalitete, primerna je tako za vsak dan kot tudi za večerni make up, kupite jo lahko na oriflame spletni strani za ceno 10,99€ v zdajšnjem kataloškem obdobju.



Kaj pa ve, drage bralke, kakšna se vam zdi ta paletka ? Ste že kupile katero? Vesela bom vsakega komentarja.

Najlepša hvala za branje.






WITH LOVE,
REBEKA









2 komentarja

  1. Waw, mi je ful všeč ta mini paletka. Obožujem earthy barve, predvsem pa rjavo. xx

    OdgovoriIzbriši