Adria Spa pena za tuširanje sivka oliva

Adria Spa v svoji zanimivi in pestri ponudbi ponuja tudi pene za tuširanje, od katerih so na tržišču trije novi vonji. Še enkrat se podjetju Adria Spa iskreno zahvaljujem za možnost testiranje nove pene za tuširanje z vonjem sivke in olive v priročni potovalni embalaži.
Če vas zanima, kako mi je pena všeč pa le pozorno berite naprej.  





Pena za tuširanje se nahaja v priročni potovalni embalaži (50 ml), ki ne zasede veliko prostora, prav tako je zelo lahka. Tekstura je zelo zanimiva, saj ni gel ki bi se nato spremenil v peno ampak je bolj podobna peni za britje, kar je še en super način uporabe te pene. Ko pritisnemo na dozirnik dobimo zelo lahko a zelo dišečo peno, ki začne malenkost upadati, a to pri meni ne igra prav nobene vloge. Čeprav nisem velika ljubiteljica sivke, me je ta vonj povsem očaral. Opisala bi ga predsvem kot nevsiljivega, zelo zanimivega, seveda najprej zavonjamo sivko a takoj zatem se vonju pridruži še vonj oliv. Oba vonja se krasno dopolnjujeta, pena je zelo mehka in nežna, krasno očisti mojo kožo, je ne izsuši in jo naredi mehko in voljno, prav tako je ne potrebuješ preveč. 

Zelo mi je všeč, ker je možno pene za tuširanje kupiti tudi v potovalni embalaži, ki so idealne za na morje saj ne zavzame veliko prostora, količina pa zadostuje za cel teden na morju.

Izdelke lahko kupite v njihovi spletni trgovni, in sicer za potovalno velikost boste odšteli 4,00€, za normalno velikost pa le 6 €.










Pa ve, drage bralke ste že preizkusile kakšno adria spa peno za tuširanje ? Ta me je povsem očarala, prav tako sem navdušena nad njihovim karitejevim maslom ---> več o njem si lahko preberete tukaj !

Najlepša hvala za branje,

2 komentarja

  1. Waaw, prečudovite fotografije Rebeka! In super objava. Na žalost še nisem preizkusila nobenega izdelka od te znamke, sem pa prejela njihovo olje v nagradni igri, tako, da že komaj čakam , da sprobam. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, me veseli da so ti slike všeč! Ti priporočam, da sprobaš kakšno peno za tuširanje pa to karitejevo maslo mi je zakon.

      Izbriši