Lidl Kozmetika Cien

Pozdravljene, lepotičke !
Tokrat je zopet na vrsti objava v slovenščini, tokrat bo govora o lidlovi kozmetiki Cien.
Nekaj časa nazaj, sem prejela njihov mail za možnost skupnega sodelovanja. Seveda sem se takoj strinjala in pričakovala sem mogoče dva ali tri izdelke ta testirat, ampak ko sem prejela paketek sem ostala brez besed, prejela sem namreč celotno linijo pudrov, lip glosov in lakcev, tako sem zdaj pripravljena na prihajajoče poletje.
Pdjetju Lidl se še enkrat iskreno zahvaljujem za ponujeno možnost sodelovanja in krasen paketek !




CIEN puder


Cena za 30 ml je 1,79€, kar je res zelo ugodno. Pudri so na voljo v štirih odtenkih, 010 shell, 020 Natural beige, 030 Nutmeg in 040 soft caramel, jaz sem testirala najsvetlejšega.

Zelo všeč mi je embalaža, ki je dovolj majhna in priročna za v torbico, prav tako je tubica narejena iz mehkejše plastike, tako da ni nobenih težav z iztisom podlage.

Pigmentacija se stopnjuje, najsvetlejši puder je najmanj pigmentiran in res primeren za dekleta brez večjih nepravilnosti na obrazu, medtem ko je prim temnejših odtenkih pigmentacija občutno boljša. Žal najsvetlejši odtenek ni prekril vseh mojih nepravilnosti, tako da sem vseeno morala uporabiti korektor. 
Zelo všeč mi je tekstura, ki je zelo mazljiva in lahkotna, obenem pa puder še krasno diši, po nečem svežem. Vonj meni ni moteč, na obrazu se hitro razdiši.








GLOSI za ustnice


Cena za 10ml je 2,65€.
Na voljo je 6 odtenkov, od nežnih svetlečih vse tja do živih odtenkov (10 glitter pink, 11frozen ice, 12 sugar plum, 13rich magenta, 14bold bordeaux, 15 sweet toffee).

Vsi glosi so zelo prijetni za nšenje, prav tako se zelo lepo nanašajo, zahvaljujoč aplikatorju, ki je dovolj velik. Kot glosi se zame zelo dobro obnesejo, predvsem pigmentacija je za glos solidna, kar me je presenetilo, mi je pa všeč vlažilen učinek, ki ga nudi mojim ustnicam. Zaključek je seveda sijoč, tako kot pri vseh glosih. 
Obstojnost je povprečna, na ustnicah ostanejo približno dve uri, če vmes ne pijemo in ne jemo seveda. 
Med moje najljubše odtenke spadajo rich magenta, sugar plum in sweet toffee.














CIEN laki za nohte


Prav tako sem bila nad laki prijetno presenečena, saj so zelo kvalitetni glede na ceno. Hitro se posušijo, kar je pri meni najbolj pomembno, zelo enostavno se nanašajo in odstranjujejo, obenem pa nohtom podarijo izjemno barvo in sijoč videz.

V ponudbi imajopet različnih odtenkov 11 Frenchlook rose, 12 Berry passion, 13 metallic rose, 14 red carpet, 15 nude brown, ponudba pa vključuje še podlak/nadlak !

Med moje najljubše odtenke spadata nude brown in red carpet. Zelo me je presenetila tudi obstojnost, s tem, da sem predhodno uporabila podlak/nadlak, saj mi je manikura v tem primeru zdržala skoraj cel teden, kar je pri meni zelo presenetljivo, saj perem posodo, čistim in mi lak na nohtih ponavadi ne zdrži več kot 3 dni, pri teh lakih pa me je obstojnost prijetno presenetila in navdušila.























Za konec naj povem, da sem nad vsemi izdelki navdušena, saj za ugodno ceno ponujajo dobro kvaliteto, predvsem so me navdušili glosi, ki jih ta hip najraje uporabljam.

Kaj pa ve, drage bralke, kakšna se vam je zdela objava ? Ste že preizkusile lidlovo kozmetiko ? Kaj vam je najbolj všeč? Vesela bom vsakega komentarja.

Najlepša hvala za branje,

3 komentarji

  1. Jaz bom tudi sedaj raje začela drugi odtenek pudra uporabljat, mi je ta shell že ful presvetel. Lakci so pa res fajn, trnutno nosim red carpet na nogah.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz imam pa en lak pa mi gre še v istem dnevu dol. :D lip glossi me sploh osebno ne pritegnejo, puder pa bom verjetno kakšen preizkusila. :)
    J.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni pa laki skoro teden dni zdržijo, vendar v kombinaciji s podlakom in nadlakom. Puder je meni ful fajni, sploh za poletje.

      Izbriši